lauantai 21. heinäkuuta 2018

Rakkaudesta vuonoon

 Mulla oli edellisessä omassa asunnossa, eli Tuiran kodissa eteisen seinät maalattu Vuonolla(Sen voi käydä kurkkaamassa tästä!). Kerettiinköhän nauttia siitä sävystä alle pari vuotta. Mulle oli kokoajan itsestäänselvyys, että uuteen kotiin joku seinä tulee vuonolla. Jo ennen kun uusi koti oli löytynyt. Marko tykkää myös vuonosta, mutta ei ollut aivan yhtä vakuuttunut, kun minä, että se sopii meidän keittiöön ja tykkäs siitä ruskeasta seinästä. Hän päätti luottaa mun makuun ja on samaa mieltä, että se on kun tehty siihen. Keittiön seinä oli siis suklaanruskea (kuvissa näyttää tummemmalta). Keittiö/olohuone osastolta löytyy paljon puupintaa, joten ruskea seinä tuntu minusta siltä, että ruskeaa tuli liikaa. Seinä oli muutenkin saanut niin paljon osumia, joten maalaus oli edessä jokatapauksessa. Mun sanat ei riitä kuvaamaan kuinka paljon mun sydän sykkii tuolle värille. Se on aina yhtä kaunis ja sopii tänne täydellisesti. Meidän lankkupöytä sopii myös yhteen tuon vihreän kanssa. On ihanaa, kun tämä meidän uusi koti antaa mahdollisuudet vihdoinkin toteuttaa itseään ja tehdä sellaisen kodin joka näyttää aivan meidän kodilta. <3


2 kommenttia:

  1. Kotisi on kodikas ja itse pidän siitä, että sisustuksessa hyödynnetään vanhoja huonekaluja. Seinäkin näyttää hyvältä ja sointuu muiden kanssa hienosti yhteen olematta synkeä. Tuo keittiönpöytä on aivan mahtava, mistä se on hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Minäkin tykkään niin vanhoista huonekaluista, niissä on aivan oma tunnelma ja tarinansa. Pöytä on hankittu Oulusta kallen kalusteesta :)

      Poista