perjantai 23. maaliskuuta 2018

Hyviä kohtaamisia ja vähän kuulumisia

Koneelta löytyi muutamia julkaisemattomia kuvia muutaman viikon takaa. Rehellisesti sanottuna, mää oikeesti vaan tuijotan tätä tyhjää ruutua. On ihan uskomattoman vaikeaa suoltaa tänne tekstiä. Mää oikeesti haluaisin pystyä kirjoittamaan, mutta oon kyllä aivan jumissa tämän blogin kanssa.. tai ehkä enemmänkin oman elämäni kanssa. 

No mutta, koska nyt elän läpi sellaista vaihetta, että on vaikeaa välillä nähdä niitä hyviä asioita.. niin ainakun niitä tulee, niin niistä pitää nauttia. Hyviä asioita tai oikeastaan hyviä kohtaamisia eiliseltä: Mulla oli lääkäri-aika mun omalle lääkärille ja mää oon niiiiiin kiitollinen siitäkin käynnistä, siitä läsnäolosta ja oikeasta avusta. Sitten mää kävin fysioterapeutilla (toistaiseksi ainakin viimeistä kertaa) ja ihan oikeesti, mulla on ollut ihan huippu fyssari! Mää oon lähtenyt sieltä joka kerta sillain, että itkettää ja hymyilyttää. Oon saanut ihan valtavasti apua. Hänenkin nimi on Marko, onko kaikki Markot hyviä tyyppejä!? :D
Sitten käväsin eilen kelassa ja sielläkin oli niiiin ihana nainen tiskillä, että mulla oli tosi hyvä olo kun läksin sieltä kotiin.. sen jälkeen kävin vielä apteekissa ja sielläkin oli tosi hyvää palvelua! Oikeesti huomasin taas kuinka suuri merkitys sillä on, kun saat oikeesti tosi hyvää asiakaspalvelua ja sut kohdataan aidon ystävällisesti. Sitten kun saat huonoa palvelua, sekin saattaa joskus pilata vaikka koko päivän.. ja niitäkin on tullut joskus, joten aina ilahdun kun saa oikeesti hyvää palvelua. 

Mää joku päivä postasin tänne hyvinvoinnista ja puhuin ruokavalion tärkeydestä. Mulla on ollut viimeaikoina vähän ongelmia sen kanssa, sillä mun ruokahalu on vähän kateissa. Normaalisti mun ruokavalio on sitä, että syön 5-6 krt päivässä... meinaa nykyään olla sellaisia päiviä, että saan syötyä vain 3 krt päivässä. Toivottavasti saisin ruokarytmin taas paremmalle tolalle, keho on mennyt säästöliekille ja se ei tunnu kovin hyvältä. Huomenna onkin muuten melko herkkupäivä, sillä mun rakas täytti pyöreitä viime tiistaina (komiat 40-vuotta) ja juhlitaan sitä huomenna vähäsen täällä kotona perheen kanssa ja herkkuja on kyllä siihen malliin, että varmaan korvissa humisee, kun verensokerit nousee. Mutta kerrankos sitä. 

Nyt lopetan höpöttelyn, että jaksatte ehkä vielä lukea. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia: