torstai 14. syyskuuta 2017

Tiistai kuvina

Eilen silmät avattua päätin, että sitähän voisi vaikka pitkästä aikaa kuvata päivä kanssani-postauksen. Kuvia loppupeleissä tuli vähemmän, kun yleensä näihin postauksiin kun oli aika kiireinen päivä ja mietin, että vihtiikö koko postausta edes tehdä.. mutta päätin sitten tehdä, kun ei täällä blogissa kovin aktiivista oo ollut. 

Aamu alkoi kuudelta. Puolituntia oli aamulla aikaa herätyksen jälkeen, kun piti lähteä. Peseytyminen, kissan ruokkiminen, vaatteiden valinta ja pukeutuminen, hiusten harjaus ja letitys, meikkivoiteen ja puuterin laitto, eväiden pakkaus, pusut rakkaalle ja sitten bussipysäkille. Meikkaus loppuun tapahtui sitten bussissa ja aamupalaksi söin  töissä rahkaa ja riisikakkua "aamukahvin"  yhteydessä.(lainausmerkit, koska en oikeasti pysty nykyään juomaan kahvia).
 Työpäivään kuului perhekerho ja 5-vuotiaiden kerho. Kotiin lähdin vesisateeseen ja kun vaihdoin keskustassa bussia, niin oli melkein kaikki mun bussit myöhässä ja kun lopulta pääsin bussiin, se oli niin täynnä, että sai seistä ahtaasti ihmisjoukon keskellä. Ei mukavaa, kun vähän on ahtaanpaikankammo ja oli vaikea myös pysyä pystyssä, kun ei saanut kunnolla pidettyä kiinni. Kun pääsin kotiin, mulla oli tunti aikaa olla kotona. Rakas oli tehnyt mulle mun lemppari kotiruokaa. Vaihdoin vaatteet ja söin. Sitten Marko vei mut kuoroon, koska oli vähän kiire ja vettäkin satoi.

 Marko haki illalla mut kuorosta, käytiin ruokakaupassa. Kun tultiin kotiin, olikin kello varmaan jo puoli yhdeksän illalla. Kävin jossain vaiheessa suihkussa, söin iltapalaa ja katsoin päivän salkkarit ja menin nukkumaan. Illalla kuvaaminen myös unohtui, sillä olin melko väsynyt.

Sellainen oli mun tiistai. Voisin yrittää joku päivä tehdä taas uudestaan tälläisen, kaikki arkipäivät on kuitenkin niin erilaisia, viikonlopuista puhumattakaan.. ja ottaa ehkä vähän enemmän kuvia.
Toivottavasti nämä postaukset edelleen kiinnostaa :)


4 kommenttia:

 1. Nää postaukset on tosi kivoja! Että tee vaan lisää. <3

  VastaaPoista
 2. Kiva ja kiinnostava arkipäivä! Kahvista tuli mieleen heti, oletkohan raskaana..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja ei, en ole raskaana. Olen lopettanut kahvin juonnin jo vuosia sitten, sillä en vain kestä juua sitä.. saan tosi pahoja migreenikohtauksia jos juon. :/

   Poista