perjantai 3. kesäkuuta 2016

Kuulumisia ja tämän päivän asu

Kulunut viikko on mennyt kyllä ihan kamalassa sumussa. Viikko sitten olo tuli yhtäkkiä tosi huonoksi.. kamala kurkku kipu, joka paikka tukossa ja kuumeenkin nosti,lämpöä oli monta päivää putkeen. Lääkärissä kävin maanantaina, niin diagnoosiksi sain akuutti ylähengitystieinfektio ja siihen päälle kovat koivuallergia-oireet. Tuosta viruksesta ollaan toivuttu, mutta allergiaoireet on ja pysyy. Oon kohta viikon vetänyt reseptillä saatuja allergialääkkeitä ja olo on aivan hirveä edelleen. Tänään kävin uudestaan lääkärissä, koska myös henkeä on ahdistanut. Nyt sain sitten avaavan astmalääkkeen pahimpiin hetkiin. Kuulemma nuo allergialääkkeetkin alkaa kunnolla tepsiä vasta ensviikon aikana. Juhannukseen asti mun täytyy lääkitä itseäni.. jospa se pian helpottaa. Onko muita siitepölyallergisia? Mutta se siitä...

Tänään mulla oli vapaapäivä ja kävin poliisiasemalla passia uusimassa. Ollaan lähössä Markon kanssa juhannuksen jälkeen Kreikkaan <3. Tänään nopeasti treffasin ystävääni Meekkua kaupungilla ennen lääkäriin menoa ja sen jälkeen menin käymään Emilian luona ja näin heidän uuden ihanan kodin. Ollut kyllä mukava päivä. Emilia otti minusta myös nämä allaolevat kuvat. Tänään oli kyllä sellainen asu päällä, että voiko enään mukavampaa olla?Mitä ootte mieltä tästä asusta? :) Minä lähden huomenna Raaheen serkun valmistujaisiin ja sunnuntaina Saaran yo-juhliin. Mukavaa mennä pitkästä aikaa Raahessa käymään ja olla myös yötäkin. Tänään vois yrittää mennä aikasin nukkumaan, koska huomenna on  niin paljon touhua.
Onko teillä viikonlopun aikana juhlia? tai onko jollakin jopa omat juhlat? 
Onnea älyttömästi kaikille valmistuneille, ylioppilaille ja koulunsa päättäneille :) 
 

10 kommenttia:

 1. Mulla ihan sama allergiajuttu, en tajua itsekään yhtäkkiä iski virus ja allergiat. Henkeä ahdisti vaikkei edes ollut nuha. Mulla toki astma mutta muuten sain ihan samat ohjeet kun sä! tsemppiä! Itse jo unohdin ne allergialääkkeet, täytyykin ottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kuulla, että sullakin allergia :/ toivottavasti on jo alkanut helpottaa! :)

   Poista
 2. Jumpsuit näyttää tosi kivalle ja rennolle. Hyvin sointuu hattu asun kanssa kun sinistä väriä on muuaalla kuin itse hatussa. Tykkään asusta. :) Oispa ihana jos olisi juhlia, en oo päässy juhlimaan n. 10 vuoteen. Ainoastaan viime syksynä oli yhdet häät, mutta ei haittais vaikka ois useamminkin noita juhlia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo juhlat on kyllä ihania :) toivottavasti sullekkin ilmaantuis jotain juhlia :) ja kiitos Jenna <3 :)

   Poista
 3. Onpa ihana asu ja toi hattu sopii sulle tosi hyvin! :) Oi, ja Kreikka kuulostaa kyllä niin hyvältä! ♥ Ihan kateeksi käy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, on kyllä ihanaa lähteä vaihtaan maisemaa :) <3 ja kiitos kovasti <3

   Poista