maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen

Hei kaikille!
toivottavasti teillä on ollut hyvä pääsiäinen? Me ollaan otettu rennosti kotona ja torstaina me kahviteltiin iskän, Annen ja Eilan kanssa puokkarilla. Lauantaina oli ihanat Roosan baby showerit ( näistä postausta myöhemmin) ja lauantai-iltana istuin iltaa myös Tanjan, Riikan, Mirvan ja Jonin kanssa. Tänään treffasin kaupungilla myös Emiliaa. Ollut siis ihanaa, että on saanut näiden muutamien päivien aikana nähdä ystäviä ja sit myös viettää laatu-aikaa kotona. Ollut kyllä iloinen pääsiäinen ja ilon juhlahan se pääsiäine onkin! Tosin vähän surulliseksi on tehnyt uutinen siitä, että Ylivieskassa on tahalleen poltettu puukirkko, joka on rakennettu jo 1700-luvulla. Kyllä suututtaa ja harmittaa, että joku tekee tuollaista. On todella itsekästä omien ongelmien vuoksi tuhota jotain sellaista, joka merkitsee monille niin paljon. Mutta se siitä..

Ihan muutama kuva täältä kotoa. Vaihdoin nämä marimekon verhot, jotka miellän jotenkin pääsiäisverhoiksi.. ja pääsiäisen jälkeen ne on sitten kevätverhot. Tosin rakastan niitä mustavalkosia niin paljon, että yleensä vaihdan ne aika pian takaisin, saa nähä miten nyt käy :)

IMG_7556 IMG_7558 IMG_7575 IMG_7578 Huomenna alkaa arki, joten nyt kyllä hampaiden pesun jälkeen nukkumaan. Hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. Sopii kyllä niin hyvin nuo verhot - elä vaihda ihan heti. Kirkon polttamisessa varmaan surullinen tarina polttajallakin - surullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on surullista :/ ja jospa malttaisin nuita verhoja pitää, kyllä ne nyt kovasti miellyttää silmää :)

   Poista
 2. Ihanan pirteeltä näyttää keittiö, sekä keittiön "emäntä" :)

  VastaaPoista