lauantai 12. maaliskuuta 2016

Loma lopussa

Hurjaa, että nyt on jo lauantai-ilta. Niin se loma lähenee loppuaan. Ollut niin älyttömän mukavaa ja rentoa. Viikko on sisältänyt aika pitkälle just sitä mitä suunnittelinkin. On saanut ottaa rennosti, mutta silti on myös ollut tekemistä ettei oo tarvinnut tylsyydestä kärsiä. Olen käynyt elokuvissa katsomassa leffat: äkkilähtö, Room ja Onnenonkija. Olen tykännyt kaikista elokuvista tosi paljon ja voin suositella lämpimästi jokaista niistä. Olen myös viettänyt hetkiä ystävien kanssa ja tietysti oman rakkaan kanssa. Oltiin to-pe Rovaniemellä. Olimme yötä lapland hotellissa, jossa meillä oli saunallinen huone. Oltiin illalla sitten niin väsyneitä, ettei mentykkään saunaan, vaikka oltiin lämmitetty se. Uni vei voiton. Oli kyl mukava minireissu. Ei meillä kyllä pahemmin ollut aktiviteetteja siellä, koska päätettiin mennä fiiliksen mukaan. Käytiin pari kertaa kaupassa, ulkona syömässä, ajeltiin ja sit enimmäkseen rentouduttiin hotellilla. Reissun kruunas se, että mentiin Haaparannan kautta ja mentiin ikeaan ex tempore. Tulin kyllä niin iloiseksi, kun Marko heitti idean ilmaan. Kivoja juttuja löyty sieltä meille molemmille ja muutaman voinkin kuvata tänne, jos teitä kiinostaa? :)


On tässä loman aikana myös vastustanut. Yhtenä päivänä polvi ja varsinkin nilkka oli niin kipeä, että piti ottaa ihan lääkettä, että pystyi nukkumaan. Tiedän, että olin rasittanut molempia treenatessa, joten pitänyt ottaa nyt vähän rauhassa. Sit muutamana päivänä mulla on ollut huimausta ja heikkoa oloa, epäilen tämän johtuvan jumissa olevista lihaksista? ja sitten yhtenä päivänä laitoin dödöä kainaloon ja jotenkin sieltä roiskahti sitä mun silmään ja aloin huuhtelemaan silmää, niin tuntu,että siellä on vain iso roska joka ei lähde pois. Silmä oli koko illan tosi kipeä ja silmäluomi turpos sisäpuolelta vähän.. Kaiken lisäksi en nähnyt sillä silmällä koko iltana kunnolla. Yön aikana turvotus kuitenkin lähti ja silmä/näkö oli ennallaan. Tämän lisäksi ollut migreeniä. Kyllä sitä on ihmetellyt, että miten kokoajan joku vastustaa, mutta mikään näistä vaivoista ei kuitenkaan ole ollut vakavaa.

Mut oikein hyvä fiilis on lomasta ja kyllä sitä akkuja on tullut ladattua, että jaksaa aloittaa arjen maanantaina. Mitä teille kuuluu? Ois kiva kuulla :)  IMG_7305 IMG_7307 IMG_7324 IMG_7378 IMG_7407 IMG_7409 IMG_7420

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti