tiistai 29. syyskuuta 2015

Toiveita ja julkaisemattomia kuvia

Hei ja mukavaa tiistai-iltaa ruudun toiselle puolelle!
Mää en oikeesti tiiä mitä mää kirjoittaisin teille ja nyt on kyllä vähän sellainen olo ensimmäistä kertaa tän blogin suhteen, että oonko vähän umpikujassa. Ihan vasta sain kommenttia, että mun postaukset on ollut viimeaikoina tylsiä ja väkisten keksittyjä. Tylsyydestä en osaa sanoa, mutta en mää mitään ole väkisten keksinyt, mutta sen jälkeen olen miettinyt ja huomannut sen, että en oikeasti tiedä mitä kirjoittaisin tänne. Mun elämässä on tapahtunut paljon muutoksia viimeaikoina, onneksi positiivisia, mutta en ole osannut niistäkään kertoa. Joten nyt tarvin teidän apuanne! Mitä te haluaisitte mun postaavan? Kuulumisia, syvällisempää pohdintaa jostain aiheesta, videoita (ja jos videoita, niin millasia), asukuvia, sisustusta vai mitä? Nyt oikeesti jos on mitään toiveita, niin mielelläni kuulisin.


IMG_5058 IMG_5048 IMG_5305 IMG_5283
Nyt siis kommenttia tulemaan, muuten joudutte kestään mun tylsiä postauksia ;)

14 kommenttia:

 1. semmoinen vois olla kiva postaus mitä syöt päivän aikana siitä kuvat. ja päiväni kuvina postaukset on aina hauskoja:) sun työstä voisit kertoa enemmän esim miten päädyit kyseielle alalle. ja tietenkin parisuhteesta jos haluat voisit kertoa:)

  VastaaPoista
 2. Syvällistä pohdintaa ja sisustusjuttuja!

  VastaaPoista
 3. Minua piristäisi sun kirppislöydöt ja paikat ja niiden esittelyt :D

  VastaaPoista
 4. Joku aika sitten blogeissa oli niitä päivä kanssani juttuja kuvina tai videoina, niin sulta olis semmonen postaus kiva. Ja videona :) syvällistä pohdintaa olisi kans kiva lukea..

  VastaaPoista
 5. Syvälliset pohdinnat ja tykkään myös sun asukuvista :) Nytkin sulla on ihana hame ekoissa kuvissa, vois muuttaa munkin vaatekaappiin!

  VastaaPoista
 6. aloitin lukemaan sun blogejasi kun sulla oli sisustus juttuja vaan eipä ole ollut pitkään aikaan

  VastaaPoista
 7. Musta olisi hauska lukea ja nähdä esimerkiksi postauksia joissa kerrot 10 tai 5 suosikki laukkuasi, vaatettasi tai muuta sen tyylistä! Itselläni on suunnitteilla esimerkiksi tuo 10 suosikki veskaa 8) Hauska olisi nähdä myös päivä kanssani- postaus, se olisi kiva. Sisustuspostauksiakin vaan tulemaan!

  VastaaPoista
 8. Videoitaaa! Sun videot on aina niin ihania ja sun ääni niin rauhallinen että sitä on kiva kuunnella :) Videon aihetta en kyllä keksi :'D vaikka jottai perushöpöttelyä yms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä kans haluun lisää videoita, niitä on ihana katsoa. :)

   Poista
 9. Tä. Mittää tylsää oo näissä ollu, jatka vaan samalla linjalla. Kannatan myös ylläolevien toiveita. T. Rukka

  VastaaPoista
 10. Minäkin toivoisin videoita. Aihe voi olla mitä vaan.

  VastaaPoista
 11. Videona sun päiväsi! Kertomusta parisuhteestasi, miten sai alkunsa ym, niitä on aina niin ihana lukea! :) Ostoksistasi postausta, ruokaohjeitasi (?), harrastuksistasi! Kyllä postausideoita keksii, todellakaan mitkään sun postaukset ei ole ollut keksimällä tai väkisin tehtyä :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 12. Video jossa esittelet vähän kotiasi vaikkapa :)

  VastaaPoista
 13. Mää tykkään eniten ihan perus kuulumispostauksista ja asukuvista. Päivä kuvina, parisuhde, elämäntaparemontti, ostokset (varsinkin kirppis-sellaiset) on aiheita, jotka mua kiinnostais.

  VastaaPoista