sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Make Up Storen klubi-ilta

Torstaina menimme Roosan kanssa Make Up Storen ART klubi-iltaan. Kanta-asiakkaana sinne sai kutsua myös ystävän ja oli kyllä huippua, että Roosa halusi lähteä mukaan.  Siellä oli juotavaa ja pientä naposteltevaa, esiteltiin ART-look meikkaamalla yksi asiakkaista ja sen jälkeen sai shoppailla ja taas oli  -20% normaalihintaisista tuotteista. Moni pääsi taas meikkituoliin ja itsekkin kävin sellaisessa, kun Paula laitto mulle rajaukset. Ostin sieltä myös luomiväriä, eyelineriä ja siihen siveltimen ja sellaista nestemäistä ainetta, jolla saa rajaukset ja huulipunan paremmin pysymään ja luomille pohjustusainetta. Ilokseni sain taas hienon viinilasin, kun ostokset ylittivät sen 50 euroa. Illassa oli myös arvonta ja mää joka ei oo koskaan voittanut mitään (paitsi Tarmo lähikauppias-lippiksen) voitin sen arvonnan! Sain lahjakortin, jolla saa henkilökohtaista meikkineuvontaa ja vielä meikkauksen päälle! Minulla on jo idea millon haluaisin tämän tapahtuvan, joten täytyy pian varata aikaa, että saisin sen ehkä hyvällä tuurilla haluamalleni päivälle.

IMG_1857 IMG_1871 IMG_1868 IMG_1972 IMG_1974 Mää olin illan jälkeen ihan yhtä hymyä, vielä kotonakin ennenkun uni tuli. Ilta siellä oli ihan huippu ja seura mitä mainioin, kiitos Roosa kivasta päivästä <3

10 kommenttia:

 1. Oi miten ihanaa, kun otit Roosan mukaan! Ihanan tyttöhömppäinen viikko ollut sulla! :)) Alan olla jo kateellinen sulle niistä laseista, ne on niin kauniit! <3 Ei kai se auta kun itsekin vain ostaa sen verta tuotteita, että saisi itsekin niitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kyllä todella just tyttöhömppäinen viikko, kiva kun on välillä sellaista :) ja heh, niin sun varmaan täytyy tehä, että saisit niitä laseja ;) ne on kyllä oikeesti niin coolit!

   Poista
 2. Olin tulossa torstaina kahdeksan jälkeen koulutuksesta ja kävelin Make Up Storen ohi ja näin teiät molemmat siellä! Rupes oikeen hymyilyttää, että siellä se Enni shoppailee jo toisen lasin eestä meikkejä, heh! ;D Onneks nuita iltoja on sen verran usein, harmittaa kun ei ite päässyt tuonne sen koulutuksen takia.. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettet päässyt ;/ mutta hah, hauskaa että näit meidät :DD

   Poista
 3. voi tuota meidän roosaa <3 _<3

  VastaaPoista
 4. Eikä! Siekö oot tämmöseenki päässy <3 Vähänkö on epäreilua! :D<3 Noi lasit on kyllä täydelliset :>

  VastaaPoista
 5. Ihana Enni! <3 Hihii oli kyllä niin kiva ilta, vieläki oon ihan mielissään!! :) puspus

  VastaaPoista