maanantai 8. syyskuuta 2014

Kummitytön synttärit ja viikonlopun kuulumiset

Ihan pikainen postaus ennen nukkumaan menemistä! Viikonloppu oli taas jälleen kerran niin ihana, kun sain viettää sitä ystävien ja perheen parissa. Perjantaina pitkästä aikaa kesätauon jälkeen kuoroharkkoihin, joka oli mukavaa vaikka perjantaisin sitä onkin aina ihan väsynyt. Lauantaina lähdin Raaheen. Mentiin Saaran kaa samalla bussilla ja oli mukavaa hengailla pitkästä aikaa yhessä ja Saara otti minusta kuvia, jotka tulee toiseen postaukseen. Sitten menin rakkaan kummitytön Vilman 3-vuotis synttäreille, sen jälkeen käymään mummilla ja illalla vielä kahvittelemaan erään ihanan naisen täytettyä 50-vuotta. Yhtä juhlaa koko päivä! Sunnuntain vietin sitten Emilian kanssa, mutta siitäkin sitten toisessa postauksessa enemmän. Nyt kuvia lauantailta.
IMG_0882 IMG_0884 IMG_0944 IMG_0948 IMG_0951 IMG_0953 IMG_0957 IMG_0970 IMG_0972 IMG_0977 IMG_0978 IMG_0986 IMG_0941 Muistan hirveän selvästi Vilman 2-vuotis synttärit tai oikeastaan senkin, kun hän oli ihan pieni vauva. Kyllä aika menee nopeaa, ihanaa seurata miten hieno tyttö hänestä kasvaa <3 Illalla tulin myöhään takas Ouluun, nukkumaan mennessä olo oli kiitollinen, on mulla vaan ihana perhe.

10 kommenttia:

 1. Oii ihania synkkäreitä ollu!! Ps olet hurjan kaunis❤️ Sairaan upeet nuo sinun uudet hiukset!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis meikki sulla! :)

  VastaaPoista
 3. Alkoipas tekemään heti aamusta mieli kakkua ko katteli näitä ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Voii ihana että tuo vilma onkin suloinen ♡ herkulliset synttäritarjoilut! Sulle sopii kyllä ihan älyttömän hyvin tumma puna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilma on kyllä sellanen ihanuus, näkisitpä sen livenä :) <3 ja kiitos, tykkään kyllä just tuosta huulipunasta paljon :)

   Poista