sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kampausilta Rosadossa

Alkuviikosta sain illalla viettää kampausiltaa ihanien blogityttöjen kanssa, eli EssinHeidinAnnanRoosan ja Emilian kanssa. Kyseistä iltaa ollaan suunniteltu jo monia kuukausia, kun ihana Essi ehdotti, että hän voisi sellaisen meille pitää. Ilta vietettiin  Essin työpaikalla; kampaamossa nimeltään Rosado, jonka sijainti on Hallituskatu 23. Essin lisäksi kampaamossa työskentelee myös Marjo ja Erika. Essi oli pyytänyt kaveriksi kampauksia tekemään ystävänsä Disan, joka työskentelee kampaajana La Felicitassa.

Tarkoituksena oli, että tytöt opettavat meille arkikampauksia ja antavat vinkkejä hiusten laittoon. Jokainen sai siis oman kampauksensa. Oli lettejä, nutturoita, punosta, erillaista kiharaa ja tuperausta. Disa tuperas mun tukkaa ja teki suoristusraudalla lainekiharaa ja teki punoksen joka kiinnitettiin pinneillä taakse. Mun lempparikampaus oli Annan kalanruotoletti, mutta ihan jokainen kampaus oli kyllä todella hieno. Sain monia vinkkejä, erityisesti tupeeraukseen. Hemmottelun lisäksi illasta siis oppi paljon.

kampausilta syyskuu 2014 (1) kuva:Heidi 15342497435_8edc9dd15f_bKuva:Emilia IMG_1789 IMG_1798 IMG_1816 IMG_1819 15342388155_4a9ab1ae1a_b kuva:Emilia Ennin kampaus (22) kuva:Heidi 15339190981_0edbd51b28_b kuva: Emilia

Annan kampaus (2) kuva:Heidi emilian kampaus (71) kuva:Heidi kampausilta syyskuu 2014 (43) kuva:Heidi
kampausilta syyskuu 2014 (51) kuva:Heidi Roosan kampaus (2)Kuva:Heidi Roosan kampaus (26)Kuva: HeidiRoosan kampaus (32)Kuva:Heidi kampausilta syyskuu 2014 (48)Kuva: Heidi

Olen kyllä iloinen, että Essi aikanaan sai idean järjestää tämän illan ja saatiin vihdoin kaikkien aikataulut passaamaan.  Ihanaa, että olen tutustunut näihin tyttöihin ja oli ihanaa myös tavata kaunis ja taitava Disa. Kiitos siis Essi ja Disa suunnattoman paljon tuosta illasta. Ihan huikeaa, että jaksoitte järjestää meille tuollaisen mukavan illan keskellä viikkoa.

Ja nyt jos joku teistä haluaa varata aikaa Rosadolle, saa vuoden loppuun asti -10% alennusta, jos aikaa varatessa kertoo lukevansa minun blogia. Ei siis muutaku aikaa varaamaan :)!

Mitä tykkäätte kampauksista? :)


10 kommenttia:

 1. Oi ihana ja niin sun näköinen postaus! Kivasti pohjustit, mitä ilta sisälsi. :) paljon laitoit myös kivoja kuvia! <3

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa samaa kun heidi, että ihan sun näköinen postaus kyllä ♡ oli kyllä ihanaa kun saatiin viimein ilta toteutettua ♡

  VastaaPoista
 3. tosi kiva postaus Enni! Oli niin kiva nähdä ja mahtava, kun kaikki pääsi paikalle C:

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus! Mielestä Enni sulle sopii ihan älyttömän hyvin tuo kampaus, tykkään tosi paljon! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa! määki tykkäsin kampauksesta, mutta oli vähän epävarma olo siitä, että sopiko mun kasvoille se kampaus, ku oon tällänen pullanaama.. joten kiitos, kiva kuulla, että sun mielestä sopi mulle :)

   Poista
 5. Ihanan postauksen oot saanu tehtyä :) Innolla niin ootan, että pääsen itekki väsäämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mää ootan innolla myös sun postausta :))

   Poista