maanantai 13. elokuuta 2012

Voiko maanantai olla kiva?

Siis oikeesti maanantait ylleensä tuntuu hankalilta, väsyttää ja kaikkee.. mutta tännää on ollut tosi mukava maanantai. Aamulla sai nukkua ihan pikkasen pitempään, ku Marjo vei mut töihin. Ehdin jopa syyä aamupalaa ja juua kahavia ennenku lähin töihin. Olin kauheen hyvällä tuulella, kun ei tarvinutkaan matkustaa bussilla. Töissä piti kiirettä, eka piettiin palaveria lastenohjaajien kanssa ja sitten työparin kanssa tehtiin kerhoryhmiä, kirjotettiin ja postitettiin kerhokirjeitä, keksittiin kerhoille nimet ja niistä tuli taas muumin mukaan: hosulit, sosulit ja juksut! ja sitten tehtiin turvallisuusasiakirjoja päiväkerhoon ja perhekerhoon ja kaikkea mahdollista muuta. Ei meinattu malttaa edes syyä välissä eikä edes lähteä kottiin, ku oli niin kauheesti hommaa. Syksyt on töissä mukavia, kun voi alottaa taas ihan puhtaalta pöydältä. Uudet tuulet puhaltaa. Töiden jälkeen käytiin Tanjan ja Riikan kanssa ulkona syömässä ja alkaa vaikuttaa siltä, että käyn kohta enemmän ulkona syömässä, ku tekisin ite ruokaa. Mutta onhan se paljon mukavampaa, ku yksin tehä kämpillä ruokaa ja sitäpaitsi ruuan tekeminen on maailman tylsintä hommaa! Mutta jospa nyt pitäs vähän taukoa :)
Käytiin kirjastossa ja lainasinkin pari kirjaa ja sitten mentiin meille sulattelemaan ruokaa.. Tännää on myös paistanut aurinko ja ollut reilut 20astetta varjossakin lämmintä!Tää päivä ja ilta on mennyt ihan liian nopeaa. Haluaisin tehä vaikka mitä, mutta mulla ei kyllä tunnit vuorokaudessa eikä päivät viikossa riitä millään! Mutta mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvää viikkoa sullekin! Mää rakastan ruoanlaittoa. :D Varsinkin, ku saa kokeilla kaikenlaista uutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi että, mää melkeenpä vihhaan ruuanlaittoa.. en oo pitkään aikaan tehnyt ihan kunnolla ruokaa, vaan jotain aivan helppoa. Mun pitäs löytää joku kokkimies :D

      Poista