maanantai 13. elokuuta 2012

Viikonlopun kuulumiset..

Mietin perjantaina, että pitäskö tehä jottain tai lähtä johonkin, mutta olin ihan tajuttoman väsynyt, joten päätin ottaa rennosti ja viettää aikaa vaan kotona. Maija oli lähössä kavereiden kanssa ulos, mutta ennen sitä Maija tuli mun luo illalla muutamaksi tunniksi ja oli mukavan lepponen perjantai ja oli kiva, ettei ihan yksin tarvinutkaan olla vaikken jaksanut mihinkään lähteä.
 Lauantaina mulla meni koko päivä lähinnä laiskotellen. Illalla lähin Iiriksen kanssa elokuviin ja sen nimi oli "matkalla". Ei tykätty elokuvasta kauheesti.. se kesti tosi pitkään ja siinä oli lähinnä vaan pilven polttamista ja seksiä.. ei yhtään sellanen leffa jota ootettiin sen olevan. Mutta tulipahan sekin katottua. Leffa loppu n. 23:10 ja mentiin sitten vielä istuun amarilloon jutteleen joksikin aikaa. Hassua, että me Iiriksen kanssa ei muisteta kumpikaan mistä me edes toisemme tiietään.. tai no tietenkin Raahesta, mutta kauheesti muuta tekijää ei keksitä.. Ehkä joskus teininä ollaan juteltu jossain ja nyt ollaan oltu facebook-kavereita ja päätettiin lähteä yhdessä elokuviin. Oli kyllä ihan tosi mukava ilta ja meillä oli tosi paljon samoja fiiliksiä ja ajatuksia. Eiköhän nähä taas pian. :)
Tännää sunnuntaina olen vähän siivoillut ja mm. lakannut kynnet.

 Maija kävi myös tännää kylässä. Käytiin kaupassa ja katottiin yks jakso näkijää. (ostin viimeviikolla näkijän 1.tuotantokauden)

Mari kävi myös hakemassa multa patjan lainaan ja tuntuu edelleen niin epätodelliselta, että asutaan samassa kaupungissa!

ja tännää illalla Marjo tuli Raahesta mun luo yöksi, kun aamulla Marjon pittää mennä yliopistolle.. Ihanaa oli saada taas Marjo tänne !

Oon tällähetkellä hirveen kiitollinen ihmisistä mun elämässä. Jotenkin mulla on myös hyvä fiilis tulevan syksyn suhteen..
Mutta nyt kello näyttää 0:12 ja olis aika huippua jos kohta saisin jopa unen. Huomenna alkaa taas uus työviikko ja oikeestaan tosi mukavaa! Hyvää yötä kaikille!

2 kommenttia: