torstai 9. elokuuta 2012

pinkkejä juttuja, ulkona syömistä ystävien kanssa

Mulla oli yläasteella kausi, että mulla oli kaikki pinkkiä. Huone oli vuorattu pinkillä ja vaaleanpunasella ja suurinosa vaatteistakin. Jossain vaiheessa se väri alko oksettaan ja halusin jotain "aikuismaisempaa".. Mutta niin se vaan aina tulee takasin.. ja sitte taas yritän olla erossa siitä väristä, mutta tykkään siitä, joten turha yrittää. Oon nyt viimepäivinä ostanut jotain juttuja, jotka on taas yllätten pinkkejä.. kuten tää käsisaippua
 Hiuslakka
 Lyhty parvekkeelle
 ja tän korun ostin Turusta..

Mun ystävä Tinja on siis majaillut mun luona tiistaista asti ja lähtee huomenna perjantaina.. Tinja on päivällä tehnyt gradua, ku mää oon töissä.. On ollut hassua, kun töiden jälkeen kotona on muitakiku Kissa.. Ollut mukavaa ja päivät on mennyt taas vauhilla. Eilen käytiin syömässä amarillossa (taas) ja sitten hengailtiin ilta meillä.. Marpula oli siis kans messissä.
 ja sitte esittelen mun uuden tunikan, joka on niin ihanan tuntonen päällä. Tää on nyt niin mun lemppari!

 ja sitten vielä muutama kuva tästä päivästä.. Töiden jälkeen menin käymään anttilassa ja ystäväni Päivi soitti mulle ja kyseli kuulumisia.. Päivi oli kans siinä kaupungilla ja hetken puhelimessa puhuttaemme Päivi sanoo, että tullee Anttilaan.. Saahaan sitten nälissämme idea, että mennään syömään Thaimaalaiseen ja niimpä soitin Tinjalle, että tuuppa kaupungille.. ja niin taas harrastimme ulkona syömistä!Niin vain oli ihanaa palvelua ja mikä parasta; taivaallista ruokaa.
Illalla sitten ollaan Tinjan kanssa katottu elokuva (ja nukahinkin siinä välissä vähäksi aikaa) ja sitten syötiin ainon lakritsijäätelöä..

Nyt meen nukkumaan, oon niin väsynyt ihmislapsi tänäänkin.. kun tuota univelkaa meinaa kertyä kokoajan, kun en osaa mennä aikasin nukkumaan, vaikka aamusin pitää herätä niin aikasin..
ps. mun rakas sisko on alkanut viimein kirjottaan blogia ja oon ihan koukussa siihen. Käykää kattomassa..tässä osote : http://uno-de-esos-dias.blogspot.fi/

Hyvää yötä!

3 kommenttia: