sunnuntai 19. elokuuta 2012

Meressä uimista

Perjantaina töiden jälkeen kävin kotona vaan syömässä ja pian Mari tuli hakemaan mua ja lähettiin Nallikariin. Oli tosi lämmin ilma ja tuntu kyllä käsittämättömän kesäseltä.. On ollut tosi kummallista, ku ehti jo alkaa sisäistään, että kesä on ohi ja syksy on tullut tilalle.. ja yhtäkkiä on taas ollut kesäilmat.

En oo tänä kesänä uinut ollenkaan meressä, vaan kahessa eri järvessä.. Ajattelin, että on ihan pakko uida meressä, kun se vielä on mahollista. Mari ei tullut uimaan, mutta mää kävin.. ja vesi oli uskomattoman lämmintä. Iskä sanoki pari päivää sitten mulle, että merivesi on nyt tosi lämmintä. Ei tehnyt yhtään tiukkaa mennä uimaan.. Oli tosi ihanaa!


 Uinnin jälkeen käytiin kaupassa ja moikkaamassa pikasesti Teemua.. Sitten mentiin vielä Marille. Lauleskeltiin vähäsen ja sitten pelattiin korttia! Se on kyllä ihan käsittämättön hauskaa ajanvietettä.. Asuntola-aikoina pelattiin melkeen kaikki illat ja yöhön asti aina korttia..."vielä yks peli.."
 Lähtiin Marilta bussilla sitten n.23:15 ja pääsin sillä bussilla Tuiraan asti.. Mun piti oottaa bussia siellä ihan tuhon kauan ja kävin siinä ootellessa sitten pizzeriassa syömässä kreikkalaisen salaatin ja senkin jälkeen piti vielä oottaa bussia.. Tuntuu hullulta yön pimeydessä olla siellä vaan yksin, mutta päätin, etten laita rahoja taxiin enkä lähe yksin käveleen.. Kello 01:00 mulle tuli sitten bussi jolla pääsin puokkarille ja siitä sitten piti vielä vähän kävellä kottiin. Olin ihan tosi poikki ja kaaduin vaan sänkyyn... ja siitä tulikin mieleen, että oon vaihtanut nuo aivan ihanat pussilakanat...

Eilisestä kirjotan ihan kohta postauksen... :)

4 kommenttia:

 1. reppis tuo kissa tuola sängyn alla ::DD !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin onkin.. mää vielä jonain päivänä adoptoin sen :D

   Poista
 2. kuulin,että kuvasitte sielä rantsusa jonku videon,voisko sen laittaa tänne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahha.. en halua, että Marin maine mennee.. eli en laita :DDD

   Poista