lauantai 28. heinäkuuta 2012

Ikean ostokset!

Noniin nyt vihdoin kerkeän istua tähän ja esitellä ne ikean ostokset. Yks kauha jäi kuvaamatta, mutta ehkä se ei nyt haittaa. Eli keittiöjuttuja ensiksi.

Ihanan isoja ja mun mielestä tosi tyylikkäitä viinilaseja ostin 6 kpl. Mulla on semmosia perinteisen mallisia viinilaseja ennestään muutama, mutta nää on kivempia.
                                                                    Isoja laseja, 4kpl.

                                                                 Isoja lautasia, 4kpl.
                                                                    Paistinpannu
  ja tälläsestä oon haaveillut jo pitkään. En nyt muista tän virallista nimeä.
           Aina ikeasta pitää ostaa tämmönen tiskiharja. Näillä on paljo  parempi  tiskata, ku sellasilla isoilla.
 Söpö vaaleanpunainen tarjotin.

Verhot makkarin ja keittiön oviaukkoon. Tuossa ovi vie liikaa tilaa ja normaali verho taas ei napannut mulle.. Joten tuollaset läpinäkyvät oli just täydelliset!

 Tuollasia kansioita 3kpl  vai mikähän nuitten nimi sitten onkaan, ku ei nuo oikeastaan ihan kansioitakaan oo.
 Kahdet pussilakanat. Tuo ruusukuvioinen oli huomattavasti kalliimpi, mutta nuo on niin ihanat ja aivan älyttömän ihanan tuntoset. Ja sitten yksi iso vaaleanpunainen pyyhe.
 Käsipyyhkeitä 2Kpl
 Selkäharja :D
 vartalorasvaa.. tuo on tosi litkua, mutta silti tosi hyvää ja nuo putelit on kivoja ku ne saa roikkumaan tuolleen naulakkoon.
 Vessan matto. Tuo on niin pehmeä, ettei mulla oo koskaan ollut nuin ihanan tuntosta mattoa, vaikka mulla nuita vessamattojakin on kertynyt monia erinlaisia. Tuossa on myös se hyvä, että se pohja on semmonen tahmea, että se tavallaan tarttuu kiinni lattiaan, eikä luistele pitkin lattiaa mikä mulla on yleensä ollut ongelmana vessan mattojen kanssa.

 Vaniljan tuoksunen kynttilä ja kolme tuollaista punottua rasiaa. Pidän niiden sisällä mm. pumpulia ja topspuikkoja.
 Ostin vihdoin uuden pyykkitelineen. Edellinen on ihan mäsä ja tuohon mahtuukin tosi hyvin! Tuo oli ehkä tarpeellisin ostos tuolta reissulta!

 Sitten ostin tuon pöydän parvekkeelle ja tuon valkoisen kukkaruukun.
Sitten ostin taas tuommoisen lampaantaljan, joka tosin on teko, koska mua ällöttää ne oikeat. Edellinen mulla on lattialla ja tuota pidän ainakin toistaiseksi tuossa sohvalla.
Oon kyllä älyttömän tyytyväinen mun ostoksiin, kaikki tuli todella tarpeeseen. Mitäs te tykkäsitte, löytyykö teiltä samoja juttuja? :)

6 kommenttia:

  1. Aivan sairaan hienot nuo viinilasit ja varsinki toi parvekkeen pöytä<3+ kasvi<3:) ootan iha hullunaa sitä reissupostausta täällä : D

    VastaaPoista
  2. Munki pitäis hommata viinilaseja, tosi kivannäkösiä nuo sinun ostamat!

    VastaaPoista
  3. Vau :) oot tehny kyllä tosi tarpeellisia ja hyviä löytyjö! kiva ku teit tän ikeaostospostauksen :)

    VastaaPoista