maanantai 10. joulukuuta 2018

Mitä mulle kuuluu?

Kun joku kysyy, että mitä kuuluu ? Niin siihen on välillä vaikea vastata. Myös nytkin, sillä mulle kuuluu aivan valtavasti kaikenlaista. Sylkästäänpä alta pois huonot kuulumiset, niin sitten voi keskittyä niihin mukavimpiin kuulumisiin... Joku postaus sitten puhuin teille siitä, että mun väsymyksen takana on raudanpuute ja lievä uniapnea.. mutta ei siinä vielä kaikki..verikokeista löytyi myös D-vitamiinin puutos, lähellä jo vakavaa puutostilaa. Uskon, että tämä puutostila on ollut jo vuosia ja selittää sen miksi lähes ympärivuoden taistelen enemmän ja vähemmän väsymyksen kanssa, varsinkin kaamosaikoina. En ole aktiivisesti muistanut syödä D-vitamiinia purkista ja mun ruokavalioon ei ole kuulunut kala n. 9-vuoteen eikä tuota aurinkoa Suomessa liian usein saada ja jos iholla on aurinkorasvaa, niin sillon se rasva kyllä suojaa uv-säteilyltä,  mutta myös estää D-vitamiinin saannin. Nyt sitten olen alkanut syödä vahvaa D-vitamiinia raudan lisäksi ja katotaan helmikuussa arvot uudestaan. Tästä puutoksesta rohkaistuneena otin myös kalan takaisin mun ruoka-valioon. Helppoa se ei ole, sillä mun elimistö ei ole vielä ihan sinut tämän uuden ruoan kanssa, mutta jospa se siitä pikkuhiljaa. Oikeastaan se miksi voisin välillä sanoa, etten ole onneni kukkuloilla liittyy vahvastikin mun terveyden tilaan ja heikentää tällähetkellä mun elämänlaatua aika vahvasti.. Jotain muutosta on kylläkin tapahtunut parempaan suuntaan, mutta täytyy vaan olla kärsivällinen, että hiljaa hyvä tulee.

Mut mitä hyvää kuuluu?  Mää olen tällähetkellä jo lomalla. Osa tietääkin, että mulla loppu työt muutama viikko sitten. Olen ollut samassa työpaikassa viimeset yli 8-vuotta, joten on ollut todella kummallista sulkea se ovi kiinni. Jotenkin koen, että näiden vuosien aikana mulla on ollut tärkeää olla siellä ja kohdata juuri niitä lapsia ja perheitä, joita olen kohdannut. On tietyllä tavalla tosi hurjaa, että pitkäaikainen ja vakituinen työpaikka on nyt historiaa, mutta silti se vaan tuntuu aivan oikealta muutokselta mun elämässä. Nyt mun on aika nähdä mitä muuta tarjottavaa elämällä on mulle ja mun sisältä on alkanut pulputa ehkä jollain tavalla tukahdettuja haaveita joten mulla on nyt aivan uusi mahdollisuus alkaa toteuttamaan niitä. Tein jo joitakin kuukausia sitten suunnitelman sen suhteen mitä alan nyt tekemään, mutta sitten aloin miettimään, että mitä mää ihan oikeasti haluan tehdä ja oon päättänyt alkaa oikeesti seurata mun unelmia. Hetkittäin mää olen ollut epävarmakin siitä, että mitä mää oikeesti haluan nyt elämältä, mutta nyt tulevaisuus tuntuu jännittävältä ja mulla on hirveen vapautunut olo tässä tilanteessa. Kerron teille mun tulevaisuuden suunnitelmista myöhemmin tarkemmin. 

Muita ihania asioita mun elämässä on ystävät. Oon ihan valtavan kiitollinen siitä millaisia ihmisiä mun elämässä on ja kun on niin hyviä ystäviä lähellä, niin silmät avautuu myös heidän suhteen jotka ei ole niitä oikeita ihmisiä enää mun elämässä. Joskus ois hyvä vaan opetella itse päästämään irti niistä ihmisistä, jotka aiheuttaa enemmän pahaa, kun hyvää mieltä.Tämä on kyllä ihmeellinen muutosten vuosi ollut, niin ulkoisten kun sisäisten asioiden suhteen! Ensivuosi 2019 onkin sitten rakkauden vuosi. Häät ja kaikkea <3 
Jaksan olla myös joka päivä kiitollinen tästä meidän kauniista kodista jossa me ollaan niiin paljon onnellisempia, kun missään muussa kodissa ollaan oltu. Me vietetään myös mun perheen kanssa täällä joulua ja odotan sitä niin paljon.. kun saa kerrankin viettää joulun rauhassa omassa kotona ja talo täyttyy ihanista ihmisistä. Edessä on vielä muutama ihana joulukonsertti joten sillon sitä pääsee viimeistään joulun tunnelmaan. Palailen tänne vielä ennen joulua, mutta ihanaa joulun odotusta kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti