sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Millä mallilla hääsuunnitelmat on?

 Pieni tilannekatsaus siihen, että millä mallilla meidän hääsuunnitelmat on! Häihin on siis enää 10-kuukautta!

Ollaan varattu:
-Kirkko ja pappi
-Juhlapaikalle juhlateltat
-Valokuvaaja
-Pitopalvelu

Mitä ollaan hankittu:
-valkoisia pöytäliinoja
-Lasipurkkeja kukille ja kynttilöille
-lasipulloja pitkille kynttilöille
-Valkoinen 2 hengen sateenvarjo
-photo bhoot- tarvikkeita
- karkkipuffettiin kannelliset lasipurkit ja candy bar-viiri
-tienvarsi kyltit
-mini pyykkipoikia joko kortteja tai valokuvia varten
-helium ilmapalloja
-Hanalliset booliastiat

Kaasot ja bestmanit on myös valittu ja pyydetty. Autokuski pyydetty, mutta hääautoa ei vielä ole. Alustava vieraslista tehty.
Väriteema on myös päätetty ja oon siitä aivan innoissani. Tän kuun lopussa meen sovittaan eka kertaa hääpukuja. Paljon juttuja pitää ostaa, kuten hääkengät, laukku... Markon kengät, liivit, rusetti ym. Lisää koristeita ja viron puolella hakemassa juomista. Askartelemistakin on vaikka kuinka paljon, onneksi mun kaasot on näppäriä auttamaan siinä asiassa!
Hotelli pitäisi myös varata häitä edeltävälle yölle ja tietty hääyölle! Kampaus ja meikki pitäisi  varata, osaisitteko suositella? Ja tuleeko teillä jotain sellasta mieleen, joka pitäisi heti nyt huolehtia?
Tällähetkellä on miljoona asiaa mielenpäällä ja elän melkoisen myllerryksen ja muutoksen keskellä, ei ole ihme jos jotain unohtuu :) Häiden suunnittelu on kyllä sellainen asia, että niihin suunnitelmiin on hyvä paeta stressin keskellä.

Allaoleva  netistä lainattu kuva antaa vähän viitteitä meidän väriteemasta. :)

4 kommenttia:

 1. Goalaksen Outi (Oulussa) on aivan huikea kampaaja ja meikkaaja! Teki mulle meikin omiin häihini ja en voisi olla tyytyväisempi. Siitä asti ollut myös luottokampaajani. Hoksaa aina heti mitä haluan ja mikä sopii tyyliini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä vinkistä :) Niillä näytti olevan silloin kun katoin, niin varauskalenteri täynnä. Mutta oon löytänyt jo meikkaajan ja kampaajan muualta :)

   Poista
 2. Moikka! Tosi kiva blogi sulla. :) Ootteko suunnitellu hääbändin tai dj:n hankkimista? Se tuli ainaki ekana mieleen, et ”puuttu” listasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla :)
   Meille ei tule bändiä, kun ystävistä löytyy niin hyviä laulajia, joten ulkopuolisen palkkaaminen olisi vain rahan haaskausta:) Loppuillasta sitten spotify :)

   Poista