maanantai 27. elokuuta 2018

Tupaantuliaiset

Noin viikko sitten vietettiin ystävien kanssa tuparit. Oli ihana saada talo täyteen porukkaa. Tuli hyvä olo, että niin moni pääsi paikalle juhistamaan meidän uutta kotia. Tarjolla oli herkkuja suolaisesta makeaan. Miehet kävi välillä hakemassa sisältä syömistä, mutta muuten niillä oli omat bileet autotallissa. Sisällä tytöt oli heivannut maton pois keittiön lattialta ja siinä sitä porukka jakso tanssia pitkän tovin. Jatkettiin  yöllä vielä osan porukan kanssa paikalliseen asemapubiin laulamaan karaokea. Saatiin myös huikeita lahjoja! Jo edellisellä viikolla kuorokaverit toi useamman skumppapullon, kynttilöitä ja suklaata. Nyt saatiin mm. viskiä, marimekkoa, sydänkakkuvuokaa joka sisälsi kahvia, teetä, suklaata yms. sitten saatiin lahjakortti kihlajais/uusi koti-kuvauksiin ja todella arvokkaan lahjakortin finnish design shopiin. Monet ystävät, jotka eivät päässeet juhlaan edes paikalle, osallistui lahjaan ja se lämmitti mieltä. Ihanaa yhdessä Markon kanssa miettiä, että mitä ostamme sillä tänne uuteen rakkaaseen kotiin.

Tästä kodista tulikin mieleen, että jos teillä on mielessä, että  mitä haluatte tietää meidän kodista/mistä huoneesta haluaisitte erityisesti postausta, saa laittaa toiveita :) 

2 kommenttia:

  1. Koko kodin asunnonesittelypostaus olisi huikea, mutta erityisesti alakerta kiinnostaisi jos et koko kotia halua esitellä.:) Onnea uudesta kodista!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kiva kuulla, että kotiesittely kiinnostaa. Ei yhtään mahdoton toive ole, eiköhän vähän laajempi kotiesittely tule :)

      Poista