sunnuntai 12. elokuuta 2018

Hei me mennään naimisiin!

 Viime viikolla 8.8.18 Marko kosi mua <3  Sillon tuli myös 3-vuotta siitä, kun nähtiin ensimmäisen kerran.  Me mennään ensi kesänä naimisiin, siis alle vuoden päästä! Edelleen tämä tuntuu vähän epätodelliselta ja kun suunnittelen häitä, havahdun siihen hassuun tunteeseen.. että puhutaanko tässä nyt oikeesti meidän häistä? :D Mää oon tästä kihlautumisesta niin iloinen. Uskomatonta, että pääsen naimisiin ihmisen kanssa, jota rakastan maailman eniten!


Me yritetään, että häistä ei tulisi kovinkaan isot. Kutsutaan vain perhe ja ne ystävät, jotka on meille oikeesti tosi läheisiä. Joku sanoikin, että teillehän tulee isot häät, kun sulla on niin paljon kavereita. Mutta jouduttaisiin vararikkoon jos kutsuttaisiin kaikki kaverit ja sukulaiset. En osaa sanoa kuinka paljon tulevat häät tulee näkymään blogin puolella. Laittakaapa kommenttia, että kuinka paljon hääjutut kiinnostaa ruudun toisella puolella? 

10 kommenttia:

 1. Onnittelut kihlautumisen johdosta :) Mieluusti nimenomaan lukisin tarinaa pienien ja intiimien häiden suunnittelusta. Ne kun kuvastaisivat sitä, miten ne itsekin toteuttaisin.

  VastaaPoista
 2. Joo hääjuttuja vaan!😍

  VastaaPoista
 3. Ihanaa paljon onnea kihlaparille! Ja erityisesti kiinnostaa pienet häät joten jos vaan sua kiinnostaa kirjoittaa hääjärjestelyistä niin täällä ainakin luetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) <3 Kiva kuulla, että siellä kiinnostaa hääjutut, niitä tulossa!

   Poista
 4. Joo laita hääjuttuja tulemaan, pienet häät on just sellaiset mitkä itseäkin kiinnostaa ja yleensä ihmiset bloggaa isoista häistä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hääjuttuja tulossa :) En ole ihan varma missä menee ison ja pienien häiden raja, mutta vain ne kutsutaan jotka ehdottomasti haluaa paikalle :)

   Poista