torstai 19. heinäkuuta 2018

Vierashuoneen remppa

Tehtiin toissa viikolla pientä pintaremppaa. Vierashuoneeseen maalattiin uus tehosteseinä  denim-nimisellä maalisävyllä, josta oon haaveillut jo pitemmän aikaa..ja muut seinät sai uuden valkoisen pinnan. En voi kyllä ottaa kunniaa tästä maalausprojektista, sillä mun rakas ystäväni Maria oli täällä maalaamassa. (Keittiö ja olohuone maalattiin myös, mutta siitä myöhemmin.)
Huone oli ollut pikkupoikien huone ja seinät oli myös sen näköiset.. löyty piirroksia seiniltä ja lattiasta mm. purkkaa. :D Mutta nyt on siivottu ja maalattu huone, lopputulos on tosi hyvä. Maria anto mulle myös pienen pöydän, josta halusin huoneeseen yöpöydän. Pöydässä oli pohjamaali valmiina.. maalasin sen murretulla keltaisella kalkkimaalilla. 
Tämä huone on siis vierashuoneena ja siinä on kerennytkin jo yöpyä pari eri ystävää ja mun äiti. Kaikki on sanonut, että on ollut hyvä unet ja jopa näillä helteillä hyvä nukkua. Huoneen sisustus on ainakin toistaiseksi melko yksinkertainen, saa nähä muokkautuuko se johonkin suuntaan jossain vaiheessa, mutta tällähetkellä aivan hyvä. Kolahtaako tuollainen kaunis tumman sininen teille? :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti