keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Uudessa kodissa

 Mulla olis vaikka mitä kuvia alkukesästä, kuten juhannuksesta, mutta en vaan malta olla näiden uusimpien kuvien kanssa. Me tosiaan saatiin muutettua viime lauantaina ja siitä asti on ollut paljon hässäkkää ja pari päivää senkin jälkeen on mennyt Oulussa asioita hoitaessa. On ollut melko rankkaa tässä jo jonkin aikaa.. mutta kaiken sen jälkeen ja keskellä, osaa arvostaa kaikkea sitä hyvääkin mitä on..Kuten esim. muuttopäivänä kaikki rakkaat jotka oli niin suurena apuna. Koko muutto ja loppusiivous meni tosi sujuvasti, kun oli niin monta auttavaa kättä. Tuntuu hyvältä myös se, että niin moni muukin olis halunnut tulla avuksi, jos ois töiltään ja reissuiltaan päässyt. Mulla on ihan mieletön tukiverkko, niin rakas perhe ja ystävät.

 Tää koti on niiiiin ihana ja tuntuu edelleen tosi epätodelliselta, että nyt tämä on oikeasti meidän koti. Tän ihanan talon lisäksi, tässä on niin ihana piha! Huomaan, että jos meinaa jostakin asiasta iskeä stressi, käväsen pihalla ja jotenkin se ahistus vaan unohtuu. Tää maalle muutto on todellakin ollut meidän parhaita päätöksiä. Tietokoneen äärelläkin tulee oltua niin vähän, kun tekee mieli kokoajan touhuta jotain ja erityisesti nyt onkin paljon hommaa täällä sisällä, kun ei oo kaikkia tavaroita kerennyt purkaa laatikoista.. ja pihallakin tekemistä riittäisi. Ei ainakaan tuu tylsää ja se on mukava tunne. Täällä silti osaa myös ottaa rennosti ihan eri tavalla, kun kaupungissa. Ajatuskin siitä, että asuttaisiin vielä Alppilassa kerrostalossa, tuntuu tosi ahdistavalta. Nyt oli meidän aika muuttaa sieltä pois. On ollut myös aivan huippua miten tämä uusi koti kerää perhettä yhteen. Tänään oli tarkoitus tulla vain Make ja Helmi kylään.. mutta lopulta täällä olikin vielä Marika, Vilma, äiti ja Risto. Mitä enemmän tänne saa perhettä ja ystäviä kylään, sitä enemmän tämä koti tuntuu kodilta. Viime postauksessa kerroin, että meidän kissa sairastaa ja todennäköisesti stressiperäsesti.. nyt Muru on voinut hyvin ja se on täällä uudessa kodissa aivan eri kissa. Ekat pari pv se oli aika järkyttynyt, mutta nyt se vaikuttaa maailman onnellisimmalta kissalta, kun on tilaa olla sisällä ja ulkona. Toivotaan, että sama meno jatkuu.

Tämä meidän koti on mukava myös siksi, että koska täällä on asunut lapsiperhe, täällä on kaikkea kivaa touhua meidän Vilmalle ja Helmille, kun ne on täällä kylässä. Pihalla on kiikkua, vaijeriliukua, leikkimökkiä ja takapihalla vielä majakin. Ostin eilen kiikun, jonka aattelin laittaa pihalle, mutta laitoinkin sen tähän sisälle, oli tosi mieluinen tytöille. Tänään me naiset touhuttiin keittiössä, tytöt leikki leikkimökissä ja miehet pelas yläkerrassa biljardia.. täällä viihtyy siis isollakin porukalla, eikä kaikkien tarvi olla kokoajan samassa huoneessa. Meidän äidin ja Riston koti Alpuassa on ihana "kokoontumispaikka" meidän perheelle, niin nyt tuntuu, että tää on niinku "toinen Alpua". Nyt meen jatkaan laatikoiden purkamista, en malta vaan oottaa että kaikki on purettu ja laitettu. Älkää siis ihmetelkö, kun kuvissakin syödään vielä eripari astioista ja kertisvälineillä. :)
Vaikka täällä on hirveästi hommaa, niin yritän nyt tässä lomalla olla aktiivinen bloginkin suhteen.

Ihanaa heinäkuun jatkoa kaikille!


8 kommenttia: