tiistai 5. kesäkuuta 2018

Malja uudelle kodille!

Viime viikolla tehtiin kaupat meidän unelmien kodista. Tämän uutisen näkikin jo facebook-kaverit ja instagramin seuraajat, mutta nyt kerkeän tulla sen tänne bloginkin puolelle kertomaan. Uskomatonta, että kodin etsintä on nyt päättynyt. Muutetaan sinne kuun lopussa, joten nyt on meneillään viimeinen kuukausi kaupungissa ja oululaisena. Mää olen aina asunut kaupungissa, joten tämä tulee olemaan monella tavalla iso elämänmuutos mulle. Meidän molempien lapsuuskoti on ollut omakotitalo, mutta vuosia on eletty jo kerrostalossa, joten oma talo tulee muuttamaan meidän elämää tosi paljon. Talo on vielä kaikenlisäksi maalla. Vaikka oon ollut kaupunkilaistyttö koko elämäni henkeen ja vereen, oon jo vuosia sitten sanonut, että mun haave on asua maalla, josta kuitenkin on lyhyt matka palvelujen äärelle. Nyt se toive ja unelma on toteutumassa ja kaikki tämä tuntuu vieläkin aivan unelta. Varsinkin viimesen vuoden ajan, kerrostaloeläminen on alkanut ahdistaa valtavasti. Vaikka tää on helppoa elämistä, se ei oo enää ollut mulle oikea tapa elää. Aina, kun pääsen täältä kaupungin hälinästä luonnon keskelle, tuntuu, että stressitasot laskee ja mun on helpompi hengittää. Oltiin viimeksi uudessa kodissamme kuntotarkistuksessa ja se tunne siitä, että kohta me asutaan täällä, oli aivan pakahduttava. Olen aivan varma, että uusi ympäristö ja uusi koti tulee parantamaan meidän molempien elämänlaatua tosi paljon. En osaa edes selittää kuinka moneen asiaan tämä muutos tulee vaikuttamaan. Yks asia mihin tää myös tulee vaikuttamaan, on tämä blogi. Uuden kodin sisustamisesta ja pihan laitosta tulee iso osa tätä blogia. Välillä mietin, että pitäskö alottaa aivan uusi blogi jossain muualla, mutta pelkään, että menetän vanhat lukijani? Kertokaa löytyykö sieltä kiinnostusta seurata meidän elämää maalla, omakotitalossa? 

Kaupat kodista tehtiin siis viime torstaina ja samana iltana mentiin ystäväpariskunnan kanssa Koitelinkoskelle. Metsäpalovaara-varoituksen takia emme sytyttäneet nuotiota, vaan teimme ruokaa ja lättyjä trangialla, josta kipinät ei pääse lentämään. (Moni muu sytytti nuotion, vaikka selvät varoitukset oli myös paikan päällä :/ ) 
Rakas ystäväni Anna oli ostanut myös skumpan, jotta voimme nostaa maljan meidän uudelle kodille. Kun Anna ehdotti asiaa, mulla tuli niin kiitollinen olo. Ystävästä, joka on niin onnellinen meidän onnesta. Oon myös niin kiitollinen siitä, että meidän miehet ovat tutustuneet ja löytäneet nii hyvän yhteisen sävelen. On aivan huippua viettää aikaa neljästään ja siinä yhdessä ollessa mulla tuli vain niin syvä kiitollisuuden ja onnellisuuden tunne. Ystävistä, mun omasta rakkaasta ja siitä tulevasta unelmien kodista. 
On ihanaa, että välillä tapahtuu hyviä asioita. Kuten täällä olenkin viitannut, että on ollut vaikeaa ja olen sairastellut, elämä on koetellut tosi paljon monella osa-alueella, niin kaiken sen jälkeen ja vielä tän kuntoutumisen keskellä, tälläiset isot jutut on todellakin isoja juttuja. Hyviä asioita ei pidä itsestäänselvyytenä.. mutta varsinkin nyt tuntuu, että todellakin ansaitaan kaikki tämä hyvä. 

Alla kuvia meidän onnellisesta illasta. 
12 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon omakotitalon omistajille😍 ja kiinnostaa jatkossakin sun blogit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon 😍 ja kiva kuulla, että kiinnostaa! 😊

   Poista
 2. Mahtavia uutisia. Onnea siis uudesta kodista 😊 Jään ilolla odottamaan sisutuspostauksia ja uuteen blogiinkin seuraisin,jos sellaiseen päädyt.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin ja jokainen meistä ansaitsee onnen <3 t.bussi nr50 tyttö

  kati-t.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan totta, että jokainen ansaitsee onnen :) Kiitos Kati 💗💗

   Poista
 4. Onnea ja siunausta uuteen kotiinne. Jatka vain tätä blogia, mielenkiintoista seurata miten elämäsi kulkee maaseudun rauhassa. Kaikkea hyvää ❤️

  VastaaPoista
 5. Ihanaa oma koti ja vieläpä maalla <3 <3 Olette sen ansainneet. Mitä enemmän sisustus ja kotipostauksia = sen parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon <3 kiva kuulla, että sisustus ja koti kiinnostaa, niitä tulee aivan varmasti.. ja paljon :)

   Poista