keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Sunnuntaina retkellä

 Mää en oo koskaan erityisemmin pitänyt talvesta. Varsinkaan sillon kun on vielä pimeää. En tykkää siitä, että palelee. Tai siitä, että hiukset sähköistyy, ihoa kiristää ja rasvaamallakaan et saa ihoasi tarpeeksi kosteutettua. Jouluna lumi on ihana ja kylmyyskin on jees.. mutta kun vuosi vaihtuu, on valmis hyppäämään kesään, varsinkin kevään yli.

Mutta välillä tulee niitä hetkiä, kun huomaat nauttivasi myös talvesta.
Kovalla pakkasella joskus tuoksuu ulkona aivan ihanalle. Tykkään siitä miten hengitys höyrystyy. Rakastan tähtitaivasta, talvella ja pakkasella tähdetkin näkyvät niin hyvin.
Sunnuntaina käytiin Markon kanssa pienellä retkellä, pakkasta oli ehkä noin -10 astetta. Maistuuko kuuma kaakao missään niin hyvältä, kun ulkona pakkasella? Siihen ne talven hyvät jutut vissiin jäi.. :D minäkun en oo koskaan erityisemmin tykännyt mistään talviurheilusta, paitsi luistelusta nuorempana.. Nykyään tosin harrastetaan fatbikellä pyöräilyä, mutta kyllä se pyöräily silti on kesällä tai syksyllä kivempaa. Mutta siihen sunnuntaihin, meillä oli mukava retki yhdessä. Kävelyä luonnossa, valokuvailua, nuotion äärellä lämmittelyä, kaakaot termarista ja palat pannukakkua.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti