sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Terveiset muuttohässäkän keskeltä

Ajattelin, että täytyy tulla postailemaan kun vielä muistaa jotain viimeisistä viikoista. Aika menee nimittäin niin nopeaa. Marraskuussa tuli käytyä tavaroita läpi, heitettyä pois, myytyä ja pakattua laatikoihin. Vietin myös syntymäpäivää ystävien kanssa, joka oli ihana irtiotto kaiken sen kaaoksen ja kiireen keskellä, Ahdistuin ja kriiseilin myös hetken vanhentumisesta, sitten me muutettiin väliaikaiseen asuntoon, siivottiin vanhaa asuntoa vielä muuton jälkeen monta päivää ja viime viikon lopulla luovuin asunnon avaimista. Se oli mun ensimmäinen oma koti, sieltä on paljon hyviä muistoja ja siellä olen eka kertaa ollut avovaimo. Nyt täytyy sanoa, että on vähän irrallinen olo, kun meillä ei ole nyt omaa kotia, sillä täälläkin on tarkoitus majoittua vain muutaman kuukauden, jos vain koti löytyisi pian. Suurinosa tavaroista on ja pysyy muuttolaatikoiden sisällä. Se, ettei me tiedetä millon oma talo löytyy, se on aika jännittävää, mutta toki myös stressaavaa sillä kyllä me odotetaan, että päästään pian asettumaan omaan kotiin.

Viime viikot ovat olleet todella rankkoja, sillä töiden lisäksi lähes kaikki illat on mennyt muuttohommissa, en ole saanut nukuttua kunnon yöunia, muuttohommat laitto selän taas niin kipeäksi, olen ollut väsynyt ja itkenyt tosi paljon. En ole jaksanut paljon meikata, välillä en edes harjata hiuksia. Mutta olen ylpeä siitä kuinka reipas olen ollut ja koska täällä nykyisessä kodissa on myös hulluna tekemistä, on kokoajan tarve, että pitää saada kaikki just nyt heti tehtyä ja tänä viikonloppuna olen yrittänyt keskittyä lepoon, kunnon yöuniin ja yrittänyt antaa itselle armoa. Nyt ei ole enää mikään kiire, voidaan laittaa tavaroita oikeisiin paikkoihin ja vaatteita kaappiin aivan pikkuhiljaa, sillonkun kerkeää tai jaksaa. Onhan tässä kuukausi aherrettu aivan niska limassa. Eilen käytiin myös pitkästä aikaa pyöräilemässä ja kyllä vain teki hyvää, fyysisesti mutta erityisesti henkisesti. Tänään juhlittiin vielä Markon, äidin, Ripen ja Ilonan kans mun synttäreitä, käytiin kinskissä ja sain heiltä lahjaksi mm. lahjakortin intialaiseen päähierontaan, koska mulla on ollut niin kova stressi. Tulee niin tarpeeseen!

Hyvää ensimmäistä adventtia ja tsemppiä tulevaan viikkoon!
2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinne. Nyt teillä on menossa jännittävät ajat, kun etsitte sitä uutta kotia. Ei kannata harmitella tuota pahvilaatikköelämääkään, sillä se on vain väliaikaista. Tärkeintä, että teillä menee kivasti muuten. :)

    VastaaPoista