torstai 21. joulukuuta 2017

Joulu näköjään tulee, on siihen valmis tai ei.


Jouluun on enään kolme yötä. Nyt jos koskaan voin sanoa, ettei tunnu siltä. Joulumieli ei ole ehkä koskaan ollut niin kadoksissa kun nyt. Toivottavasti aattona fiilis olisi erilaisempi kun nyt. Olen ehkä välillä maininnut täällä, että vuosi on ollut rankka.. Olen joutunut käymään tosi kipeitä asioita läpi oman pääni sisällä, sellaisia joista en kuitenkaan voi täällä avautua. Ehkä joskus, mutta ei nyt, kun asia on vielä niin vaikea. Viimeiset pari kuukautta ovat olleet myös yhdet elämäni vaikeimmat. On tapahtunut paljon asioita. Kuten tiedätte, myytiin meidän asunto melko nopeasti. Muutettiin väliaikaiseen asuntoon, mutta se ei ollutkaan meille hyvä, joten muutettiin kahden viikon aikana kahdesti.. joka oli tosi rankkaa. Kaiken lisäksi olen sairastellut tosi paljon ja tällähetkellä rehellisesti sanottuna voin melko huonosti. Kroppa on saanut kokea kovia ja menee hetki, että se toipuu tästä ja tulehdustila ja kivut häviävät kokonaan. Henkisestä kuormituksesta puhumattakaan. Luojan kiitos mulla on mitä mahtavin työterveys, josta olen saanut juurikin oikeaa apua. En myöskään tiedä mihin olisin joutunut ilman Markoa. Onneksi hän seisoo mun rinnalla ja muistuttaa mua siitä, että asiat järjestyy. Hänen lisäksi olen kiitollinen myös muista läheisistäni, jotka ovat tukeneet mua tän kaiken ulkoisen ja sisäisen kaaoksen keskellä.

Mutta nyt meillä on mukava asunto, jossa viihdytään tosi hyvin. Tämä on vuokra-asunto ja etsitään rauhassa uutta kotia. Tavallaan odottaa, että se ihan oma koti löytyisi vihdoin, mutta toisaalta haluaisi olla tässä hetken, että elämä vähän tasaantuis. Onneksi tämä uusi koti on ihana, joten sen puolesta meillä ei ole mikään kiire. Eiköhän se oma talo löydy aikanaan. Nyt päivä kerrallaan tässä.
Eletään vielä melkoisen kaaoksen keskellä täällä,  mutta yritän saada raivattua omien voimien mukaan tämän kodin jonkinlaiseen kuntoon ennen aattoa. Lähdemme Alpuaan<3 aattona, mutta olisi ihanaa herätä viihtyisään kotiin jouluaaton aamuna. Jos en tule tänne ennen aattoa, toivotan kaikille ihanaa ja rauhallista joulua. <3

Kaikki kuvat on otettu Markon kameralla. Kaksi ensimmäistä on minun ottamia, kaikki loput Markon ottamia. kaksi viimeistä täältä meidän kotoa, muut Alpuasta, äidin luota. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti