keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Vastauksia kysymyksiin

Ehkä osa muistaa, että joskus viime vuonna saitte kysyä kysymyksiä joihin lupailin vastata videolla. Osaan kysymyksiin vastasin videolla ja sen postauksen pääsee katsomaan tästä!

Mutta siis, kysymyksiin vastaaminen on jäänyt sillä videon tekeminen ei ole tuntunut enää ollenkaan hyvältä. Ajattelin, että kysymykset jää tätä menoa ilman vastauksia, joten toivottavasti ette pahastu siitä, että vastaan loppuihin kysymyksiin ihan vain kirjoittamalla. Katsotaan jos joskus taas innostuisin kameran eteen höpöttelemään... Mutta siis loput kysymykset ja vastaukset tulee tässä!
(Postausta kuvittaa tässä kuussa otetut kuvat.)

Elämmekö mielestäsi kulutusyhteikunnassa? Paljonko itse käytät kuukaudessa rahaa esimerkiksi vaatteisiin ja kosmetiikkaan ynnä muuhun ei-niin-välttämöttömään hömpötykseen?

- Mun mielestä elämme kyllä todellakin kulutusyhteiskunnassa. Mää en osaa sanoa paljonko mulla menee kuukaudessa rahaa "hömpötykseen" sillä, mulla on välillä kausia etten osta paljon mitään ja välillä tarvii kerralla ostaa esim. useampi meikkituote. En harrasta hirveästi sellaista, että lähenpä shoppaileen vähän niinku huviksi, jos ei oikeasti ole mielessä mitään mitä tarvitsisin. Toki joskus tulee myös heräteostoksia, mutta harvemmin.Mitä mieltä olet maidonjuonnista?

- En itse juo maitoa oikeastaan paljon ikinä. Maito on ihan hyvää, mutta juon mieluummin vettä. Eikä aikuinen tarvi maitoa, kuten lapsi.

Mitä harrastat?

- Tällähetkellä en harrasta kovinkaan paljon, mutta laulamista yksin ja yhdessä,  laulan ihanassa Volaa!-kuorossa, pyöräilyä fatbikellä, luonnossa retkeilyä, lukemista ja valokuvaamista.Mikä on lempi vuodenaikasi ja miksi?

-kesä. Sillon on lämmin, lomaa ja energiaa enemmän kun yleensä.


Oletko/Tunnetko olevasi itsevarma? Oletko sinut ulkonäkösi kanssa? Kolme asiaa mistä pidät ulkonäössäsi ja 3 asiaa mistä et pidä?

Mun itsevarmuus on vaihtelevaa. Joissakin asioissa olen itsevarma, joissakin en. Ulkonäön suhteen en ole itsevarma, ainakaan tällähetkellä. Pidän mun ulkonäössä hiuksista, silmistä ja kolmatta en osaa kyllä sanoa.. Kysyin Markolta kolmannen ja se sano, että tissit. Sanotaan vaikka sitten ne :D ja ulkonäössä en pidä mahasta, nilkoista enkä käsivarsista.
Seuraatko uusimpia trendejä? Oletko mielestäsi muodikas?

-En kyllä seuraamalla seuraa. Kyllähän nuo uusimmat trendit hyppii silmille somea seuratessa. En koe olevani mikään supermuodikas, mutta en myöskään epämuodikas.
Lempi blogisi (jos siis luet muiden blogeja)?

- Luen nykyään aika vähän blogeja.. mutta ystäväni Roosan blogi ja Sara Parikan blogi

Tää on kyllä aika henkilökohtainen,ei tartte vastata jos tuntuu tunkeilevalta,mutta ootko miettinyt perheenlisäystä? 😊

- Ollaan mietitty ja halutaan kyllä lapsia.

Onko teillä hellus kanssa omistusasunto vai ootteko vuokralla? Oletteko ajatelleet oman ostamista (mainitsit jossain postauksessa et haaveilet omakotitalosta)? 

- Tää meidän koti on mun omistusasunto. Aion myydä tämän joskus lähiaikoina ja ostetaan sitten yhteinen omakotitalo.


Paras muisto lapsuudesta?

- Lapsuusjoulut. Erityisesti hetket aamuisin veljeni Ville-Matin kanssa, kun jännittää niin paljon, että on pakko herätä aamuyöstä tarkistamaan onko tonttu tuonut kuusen alla konvehteja ja mennä syömään niitä kerrossänkyyn tyhjään vatsaan eikä malteta enää nukkua, kun on niin jännää ja ihanaa.Paras juttu mikä on tapahtunu tällä viikolla (lokakuun ekalla viikolla)?

-Luonnollisesti en muista mikä on sillon ollut parasta. :D mutta tällä viikolla on ollut parasta rauhalliset koti-illat.Kenen jo kuolleen julkkiksen/historiallisen henkilön kanssa illastaisit jos saisit mahdollisuuden? Miksi? Mitä söisitte? :D Mitä kysyisit häneltä?

-Oon kyllä vähän tylsä ihminen, kun en oikeesti keksi tähän yhtään ketään:OToivottavasti opitte jotain uutta minusta. :)  Hyvät yöt kaikille!


1 kommentti:

  1. Thanks so much for step by step directions with hyperlinks.

    VastaaPoista