sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Paljon kuvia, kuulumisia ja pohdintaa blogin tulevaisuudesta

En oikein tiedä mitä tekisin tämän blogin kanssa. On vaikeaa miettiä mitä tänne oikeen kirjoittaisi. Vuorovaikutusta lukijoiden kanssa ei ole paljoa, joten ei ole myöskään motivaatiota kirjotella kuulumisia, kun en tiedä kiinostaako ketään ruudun toisella puolella.  Tavallaan voisin pitää tätä vain itselleni, mutta itseäni varten on ihan oikea päiväkirja. En kuitenkaan halua suoltaa facebookkia täyteen kuvia, joten en osaa tästäkään luopua.. ainakaan vielä.

Ehkä kuitenkin jotain kuulumisia kuvien lisäksi. Tänne kuuluu ihan hyvää. Odotan kesälomaa, joka alkaa heinäkuussa. Töissäkin on onneksi ihan mukavaa. Toinen puolisko on taas kesän töissä eri paikkakunnalla, nyt erossaoloa takana viikko ja pahimmassa tapauksessa nähdään seuraavan kerran vasta juhannuksena. On välillä mukavaa olla yksinkin, mutta tuli sitä eilenkin illalla itku, kun oli toista vaan niin ikävä. Ikävän keskellä muistan silti olla onnellinen ja kiitollinen siitä, että minulla on se oma rakas, joka kuitenkin tulee takasin kotiin. Kodista puheen ollen, ollaan luopumassa tästä meidän ihanasta kodista. Parit välittäjät ovat käyneet arvioimassa, mutta ei olla laitettu vielä myyntiin ennenkun ollaan saatu pankista lainalupaus. Haikeaa luopua tästä kodista, varsinkin täydellisen sijainnin vuoksi. Mutta yhteinen omakotitalo ja oma piha on nyt suureena haaveena.. Toivottavasti se on totta pian. Ei tänne oikeastaan muuta erityistä kuulu, joten jätän turhat höpinät, koska tästä tulee jo kuvien vuoksi kilometripostaus. 

Mukavaa sunnuntaita kaikille :) 
18 kommenttia:

 1. Hei, kyllä täällä innokkaita lukijoita piisaa, vaikka kommenttien määrästä sitä ei ehkä voikaan päätellä... :) Olisi mahtava kuulla enemmänkin kuulumisiasi, etenkin nuo talonhankinta-asiat kiinnostaa. Keep going girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta ja kannustavasta kommentista! <3Ihana kuulla, että sieltä löytyy lukijoita jotka mielellään kuulee mun kuulumisia :) Talonhankinta kuulumisia kyllä tulen täällä kertomaan, kunnes etenee :)

   Poista
 2. Minä odotan aina uusinta postaustasi. Ihana blogi kaikenkaikkiaan, ei tule ehkä kommentoitua niin kun muuten meidän elämäntilanteet on niin erilaiset. Mutta tykkään paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että siellä odotellaan mun postauksia :) Kiitos kommentista Iiris <3

   Poista
 3. Aina odotan postausta, vaikka en kommentoikaan :) Blogisi on niin erilainen verrattuna nykypäivän valtavirtablogeihin, ihanan raikas ja arkinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivaa kuulla, että siellä odotellaan :) Lämmittää myös mieltä, että mun blogi erottuu edukseen :)) <3

   Poista
 4. Täällä käydään myös säännöllisesti kurkkimassa, onko uusia postauksia tullut! :) Toivottavasti jatkat kirjoittelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla :) En mää vielä ainakaan lopeta! Teidän kommentit anto paljo motivaatiota tän jatkamiseen :) kiitos kommentista <3

   Poista
 5. Kokeilenpa Enni, onnistuuko... jatka vain kirjoittelua. Mukavaa Juhannusta sinulle ja rakkaillesi. T. E

  VastaaPoista
 6. Tosi moni sanoo, että niin vähän tulee kommentointia ja vuoropuhelua lukijoiden kanssa. Ehkä se on tää aika ja hektisyys. Tosi harvoin tulee itekään jätettyä mitään viestiä, vaikka hetket sun blogin parissa antaa ihan hirmu paljon iloa arkeen. Voit olla varma, että jatkossakin tulen aina odottamaan uusia postauksiasi. <3 sulla on ihana, elämänmakuinen blogi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että kommentoiti on vähentynyt muissakin blogeissa. Tuntuu kyllä tosi kivalta kuulla, että mun postaukset tuo iloa arkeen. En oo osannut sellaista edes ajatella :) Kiitos tosi ihanasta kommentista <3

   Poista
 7. Ei tule kuuloonkaan tuollaiset lopettamispuheet! T. Är

  VastaaPoista
 8. Minäkin niin tykkään tästä blogista; sinusta, kirjoitustyylistäsi ja kuvistasi!!
  Hyvää Juhannusta!!

  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana palaute, ihana kuulla :) Kiitos oikein paljon <3 Mukavaa lauantaita!

   Poista
 9. Täälläkin yksi ahkera mutta näkymätön lukija <3 ihana blogi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että nyt kommentoit! Tuli hyvä mieli <3

   Poista