tiistai 28. maaliskuuta 2017

Ajatuksia keväästä

Kevät. Kuinka ristiriitaisia tunteita se tuokaan pintaan. Aurinko lämmittää ja tuo valoa. Synkän kaamoksen jälkeen valo on tervetullutta, mutta ei siltikään niin helppoa vastaanottaa. Koti näyttää valokylvyssä kauniimmalta, mutta välillä myös niin pölyiseltä siivoamisesta huolimatta. Lumi heijastaa liian kirkkaasti aurinkoa ja laukaisee mulle välillä migreeni-kohtauksia. Muut ihmiset puhkuu energiaa ja hehkuttaa kevättä.. minä ajattelen, että "niimpä, ihanaa kevät. Aurinko ja valo.. ja yhtäkkiä huomaan, ettei se oikeasti ole edes niin hauskaa mitä itselleni uskottelen, Välillä toki on, kuten tänäänkin kun käytiin töiden jälkeen pyöräilemässä ja oli valoisaa.. toisinkun pari kuukautta sitten samaan aikaan. Mutta ei, kevät ei todellakaan ole lempi vuodenaika. Ei ainakaan nyt.

Olisi niin puhdistavaa kirjoittaa kaikesta siitä mitä mun mielenpäällä on ollut viime kuukaudet. Niin paljon asioita, jotka varjostavat tätä hetkeä. Tämä blogi ei vaan tunnu enää turvalliselta paikalta puhua omista henkilökohtaisuuksista. Marko, muu perhe ja ystävät ovat sitä varten. Välillä tuntuu vaan, että voisin jäädä vain kotiin omien ajatusten kanssa ja kyhnöttää Markon kainalossa. Täytyy vähän pakottaa itseään ihmisten ilmoille, joka tekee aina hyvää.

Löytyykö ruudun takaa muita joille kevät ei oo pelkkää hehkutusta? Saa myös kommentoida lempi juttuja keväästä? :)

 Entä taas kenellä kevät näkyy sisustuksessa? Verhoja en oo halunnut vaihtaa keväisiksi makkarissa tai olkkarissa, mutta kukkasissa pussilakanoissa tuntuu melkein siltä, että olisi kesä <3

6 kommenttia:

 1. Löytyy täältä muitakin, jotka eivät niin välitä keväästä. Kevät on allergisen ihmisen painajaiskausi ja muutenkin kevät on mielestäni luopumisen aikaan, kun kaikki koulut ja tietyt harrastukset loppuvat. Ja mulle sattuu aina kaikki "paha" keväällä. Eli keväään vois hypätä yli kokonaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainii! Tätä postausta kirjoittaessa unohdin mainita koko allergian! Itse juuri aloittanut resepti-nenäsumutteen käytön katupölyn ja erityisesti ennaltaehkäisemään kamalan koivuallergian. Huh.. kylläpä keväässä on paljo vaikeita asioita. Muakin harmittaa, että kuntonyrkkeily loppuu jo huhtikuun lopussa.. kyllä voisi hypätä kevään yli, mutta kyllä se kesä sieltä pikkuhiljaa tulee! Tsemppiä sulle!

   Poista
 2. Tiiätkö tuo toinen kappale oli ku mun omasta suusta! Siis tykkään kyllä keväästä ja ihanaa kun pimeys on ohi mutta silti ei oo itellä semmosta jeejee elämä on ihanaa fiilistä:D Ja todellakaan ei nykyään uskalla blogiin kirjotella oikein mitään henkilökohtasta ettei kohta saa lukea jostain palstoilta kakkaa itestä. Mutta hyvä että on perhe ja ystävät kenelle voi puhua asioista, ja joskus on ihan hyvä vaan kyhnöttää toisen kainalossa ja purkaa paha olo pois:) Ihanaa kevättä sulle Enni ja toivottavasti mieliala paranee sitten kesän myötä<3 :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla, että en ole yksin näiden ajatusten kanssa. Toisaalta uskon, että monikin varmasti nykyään joutuu miettimään, että mitä asioita omasta elämästään haluaa tai uskaltaa kertoa somessa. Ihmiset osaa olla julmia. Kiitos samoin sulle Nina ihanaa kevättä <3

   Poista
 3. monilla on syysmasennus mut mulla kevätmasennus yleensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin on välillä ollut kevätmasennusta, välillä kevätväsymystä. Tällähetkellä en koe, että kumpaakaan vahvasti olisi vaan muutamat muut asiat vetää mielen matalalle ja tää kevät ei todellakaan paranna sitä olotilaa ollenkaan. Tsemppiä sulle kevääseen ja kaikkeen!

   Poista