lauantai 21. tammikuuta 2017

Meidän makuuhuone

Makkari on nykyään ehdottomasti kivoin huone. Uuden sängyn myötä sisustus on muuttunut aika paljon. Sänky vie tosi ison tilan huoneesta, mutta mihin sitä tilaa makkarissa tarvitsee? Säilytystilaa on nyt mukavasti, kun kaappien lisäksi sitä löytyy sängyn alla olevista vetolaatikoista (4kpl) ja sängyn päädyissä on myös hyllytilaa. Erityisesti tykätään sängyn päädyssä olevasta tasosta, sen vuoksi ei tarvita yöpöytiä, jotka myös veisivät tilaa. Siinä on mukava säilyttää kirjoja ja kattolampun kaukosäädin on myös siinä, joten ei tarvi kun siitä napsauttaa nukkumaan mennessä valot pois tai herätessä päälle. Tuo sänky on ollut muutenkin ihan täydellinen, siinä on niin hyvä nukkua. Aluksi tuntu, että onko tää vähän liian korkea, mutta ois niin outoa nukkua yhtään matalemmalla. Saatiin joululahjaksi muuten tuo wake up light. Se on siis herätysvalo, johon tulee valo ennen herätystä pikkuhiljaa ja herättää linnunlaululla(voi vaihtaa myös eri äänen). On ollut ihanaa, ettei tarvi kaamosaikana herätä säkkipimeään huoneeseen. Siitä voi kuunnella myös radiota ja on kiva, kun siinä näkyy kellonaika kokoajan. Onko muilla kokemuksia tälläisestä herätysvalosta? Mutta sitten kuviin..

8 kommenttia:

 1. Näyttää aivan ihastuttavalta ja todella kodikkaalta ♥ Tuo keinutuoli on suloinen lisä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kata <3 Kiikkutuoli ei enää mahtunut olkkariin, ku sinne tuli uutta tavaraa..niin onneksi se löysi paikkansa makkarista :)

   Poista
 2. Kuuluuko tuo sängynpääty sänkyyn itessään? Tuommonen olis tosi kätevä, inhoan meiän raskaita ja tilaavieviä yöpöytiä... makkarissa ei olis tilaa millekään ylimääräselle, mutta ku kirjat ja kännykät yms. pittää saaha kuitenki sängyn lähelle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pääty kuuluu siis tuohon sängyn runkoon, tuon sängyn voi siis ostaa tuon päädyn kanssa tai ilman :) ja tuo on kyllä ollut tosi kätevä :)) Kiitos kommentista <3

   Poista
 3. Oii upea makkari teillä! Ihan ku jostain sisustuslehdestä!

  VastaaPoista
 4. Niin kodikkaan näköinen makkari, tuolla kelpaa kyllä nukkua! :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo kyllä siellä uni hyvin maistuu :) Kiitos sulle paljon <3

   Poista