perjantai 9. joulukuuta 2016

Vastaukset videolla

Nyt vihdoin saatte vastaukset kysymyksiinne videolla. Video katkesi kesken kaiken, joten vastaukset tulee kahdessa eri videossa. Loput vastaukset kuvaan myöhemmin :)
Itsekriittisyys iskee kyllä videoita katsellessa ja kysymyksiin vastasin hirveästi etukäteen miettimättä, mutta toivottavasti te tykkäätte ja lisäkysymyksiä ja kommentteja otan mielelläni vastaan!
10 kommenttia:

 1. Ihana ääni sulla, tosi miellyttävä! =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vastauksista 😊

  VastaaPoista
 3. En ihan kaikkea ehtinyt kuunnella, mutta ehdoton outo piirre sinussa, jota tosin muutkin ilmeisesti tekevät :), mutta eka kerran sun näin tämän tekevän: oivariinia pullapitkosiivun päälle! :O Enkä ymmärrä tuota vieläkään, että miksi ihmeessä. :D Mutta saisit tuota edelleen tehdä. ;)

  <3: Mari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahaha. Joo tekee sitä jotku muutkin, mutta tiedän että monille se on tosi outo juttu :D lapsena opittu juttu.. tosin tuota tulee tehtyä pari kertaa vuodessa, mutta mieluummin jätän pullasiivun syömättä jos sitä on tarjolla ilman voita :D

   Poista
 4. Kiitos videosta! Tiiätkö Enni, sinä olet kyllä I H A N A!! Niin lämpimän ja kertakaikkisen ihastuttavan oloinen ihminen ettet taida itse tiedostaakaan kuinka. Eipä oo ihme että sinulla ystäviä ja rakkautta riittää. Ja tosi nättikin sinä oot! Lämmintä joulun alusaikaa teidän perheelle!
  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä videosta :) ja voi että, kiitos sinulle valtavasti tästä kommentista :) <3 lämmittää todella paljon mun sydäntä <3 kaikkea hyvää sinulle <3

   Poista
 5. Toivottavasti et ymmärrä väärin tätä kysmystä, koska en tarkoita pahalla, ennemminkin olen utelias ja haluan ymmärtää. En oo ite koskaan uskonut jumalaan ja haluaisin tietää miten pystyä uskomaan? Onko se vaan valinta vai jotain muuta? Mikä saa sut uskomaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä väärin, kysymyksesi ei loukkaa minua millään lailla :) En tiedä voiko uskoa sanoa omaksi valinnaksi. Lapsena jo uskoin johonkin suurempaan, mutta nuorena aloin kyseenalaistamaan.. tapahtuu välillä niin paljon pahoja asioita, jolloin on vaikeaa uskoa siihen, että on olemassa Jumala. Kuitenkin kun 14-vuotiaana sain kuulla ystäviltä Jumalasta ja aloin pyörimään seurakunnassa, koin monia aika voimakkaita yliluonnollisia hetkiä, jotka saivat ymmärtämään, että Jumala on olemassa. Viime vuosina usko Jumalaan on ollut vaan jollain tapaa itsestäänselvyys, siihen ei ole mitään järkevää selitystä, se on vaan vahva tunne ja tietoisuus omassa sydämessä eikä sitä oikeastaan pysty järjellä selittämään. Sitä vaan tuntee, että Jumala on olemassa eikä sitä oikeastaan epäile ollenkaan. Anteeksi, etten osaa selittää tätä paremmin. :)

   Poista