torstai 22. joulukuuta 2016

CHRISTMAS TAG

Lempi joululauluni? 

Tonttu ja jouluyö juhlayö

Oletko ikinä tehnyt piparkakkutaloa?

En muistaakseni itse ole koskaan tehnyt, mutta varmaan yhdessä äitin tai veljen kanssa. Veljeni Ville-Matti on yleensä ottanut vastuun tästä.


Paras asia joulussa?

Rakkaimmat ihmiset ympärillä, tunnelma, perinteet,  joulun sanoma, ilahduttaminen ja ilahtuminen lahjoista, hautausmaalla käynti isän kanssa, hyvä ruoka jne...


Musta vai valkoinen joulu?

Ehdottomasti valkoinen

Tykkäätkö lahjojen  paketoinnista?

Tykkään! Yks mukavimpia juttuja jouluvalmisteluissaKerro jokin joulumuisto?

 Ehkä paras muisto lapsuuden jouluista on yksinkertaisuudessa se taianomainen tunnelma. Lapsuudessa jouluaatto ja joulupäivä oli vuoden parhaat päivät ja edelleen haluan vaalia sitä fiilistä, että ne on vuoden parhaat päivät. Yks mukava muisto on se, että aina joulun alla meidän pihatammeen ilmestyi roikkumaan lahjapaketti, jonka sisältä löytyi aina joulukarkkeja ja tikkukirjaimilla kirjoitettu kortti, jonka oli allekirjoittanut tarkkailija tonttu. Myöhemmin selvisi, että tämän paketin sinne laittoi monena jouluna meidän ihanat naapurit. 

Milloin avaat joululahjat?

Nykyään osa lahjoista aamulla ja osa illalla. Nytkin herätään aattona omasta kodista, joten silloin avaan ystäviltä saadut lahjat ja myöskin Markon kanssa vaihdetaan lahjamme aamulla täällä kotona. Perheen kanssa jaetaan sitten illalla.


Jos saisit nimetä yhden joulupukin poroista uudelleen, mikä tulisi uudeksi nimeksi?

En kyllä tiiä :D 

Aito vai tekokuusi?

Ehdottomasti aito


Joulun suosikkivärit?

Kuusen vihreä, punanen pienissä määrin, valkoinen.

Mitä jouluruokia tai herkkuja syöt jouluisin?

Mulla ei oo mitään tiettyä jouluruokaa, Mulle kokataan aina jotain herkullista kasvisruokaa. Joulutortut luumuhillolla ja suklaa on ne herkut jotka jouluna maistuu.

Mitä aiot tehdä joululomalla?

Käydä Raahessa, Alpuassa ja Vuolijoella. Nauttia perheen ja ystävien seurasta. Ottaa rennosti ja kattoa elokuvia. Ulkoilla ja tehdä lumienkeleitä.. jos on lunta.

Pidätkö enemmän joululahjojen saamisesta vai lahjojen antamisesta?

Antamisesta

Lempi joulutuoksu?

Joulukuusen tuoksu. En voi sanoinkuvailla sitä tunnetta, kun haistan joulukuusen ekan kerran, kun käydään hakemassa se. Se tuoksu aiheuttaa tosi vahvoja ja onnellisia muistoja. Se jos mikä vie takas lapsuuden jouluihin.

Valkoiset vai värikkäät jouluvalot?

Valkoiset. 

Mitä jouluperinnettä odotat tänä vuonna?

Lähinnä vaan sitä yhdessä oloa.. ja sitä, että nään muiden avaavan mun antamia lahjoja.

Suosikki joululeffa?

Joulutarina tulee ekana mieleen. Ja ollaan katottu nyt  mun sairastaessa Markon kanssa kaikki yksin kotona-leffat ja kyllä se ykkönen on niin hauska ja nostalginen. 

Teetkö uudenvuoden lupauksia?

Lähinnä joitakin tavoitteita ja haaveita sitä aina miettii uudelle vuodelle.
Todennäköisesti en kerkeä enää postailemaan ennen aattoa.. Toivotan siis oikein ihanaa, rauhallista ja siunattua joulua ihan jokaiselle <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti