torstai 6. lokakuuta 2016

Vähän kuulumisia ja asukuvia

Päivät kuluu älytöntä vauhtia. Arkisin päivät menee vauhilla, sillä töissä kyllä tekemistä riittää.. mutta mites sitten viikonloput, ne vasta vauhilla menee! Viime viikonloppuna perjantaina nautiskeltiin Markon kanssa vaan kotoilusta, lauantaina oli Roosan ja Antin tuparit, sunnuntaina oli töitä aamulla, treffailin Emiliaa lounaan ja pienen shoppailun merkeissä, Iskä ja Anne kävi kahvilla ja illalla käytiin Markon kanssa kahen tunnin pyörälenkillä.. Ollaan siis ostettu fatbiket ja niillä pystyttiin ajamaan jopa suolla! Kulunut arkiviikko on taas mennyt hujauksessa ja tuntuu, ettei aika riitä siihen kaikkeen mitä olisi mukava tehä. Huomenna on taas perjantai ja on niin ihanaa alottaa viikonloppu! Mutta nämä asukuvat... Sunnuntaina töiden jälkeen Emilia nappasi nämä kuvat minusta. Asu on siis suoraan töistä enkä ollut varautunut asukuviin, mutta ihan kivoja kuvia näistä mun mielestä tuli. Mitä tykkäätte näistä kuvista? Muhun kolahti jotenkin näiden kuvien värimaailma. Ja hei, kiitos ihan valtavasti kysymyksistä edelliseen postaukseen. Alan lähiaikoina työstämään teille sitä videota :))

Mukavaa torstai-iltaa ja alkavaa viikonloppua! :) 

15 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia,asua myöten😊

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia eikä asussakaan ole mitään vikaa, olet kyllä todella kaunis.
  Kesällä vuokrasimme fatbiket Levillä ja vitsi että tykkäsin, hyvä kun nukkumassa raski käydä kun halusi vain ajella pitkin rinteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe, joo on se kyllä tosi mukavaa hommaa :)) ja kiitos ihanasta kommentista :)

   Poista
 3. Missä video viipyy? Eihän siitä oo ku pari kk ku kyselit lukijoiltas kysymyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muu elämä on nyt mennyt blogin edelle. En ole luvannut videota tehdä tietyn ajan sisällä, mutta yritän sen tässä lähi kuukausina saada tehtyä :)

   Poista
  2. Lopettaisit ihan oikeasti tämän homman.

   Poista
  3. Se on hyvinkin mahdollista, että lopetan jossain vaiheessa. Mutta sen päätöksen teen aivan itse.

   Poista
 4. Joo en sillä että sen päätöksen voiskaan tehä muu kuin sinä itse. Ajattelin vain, että tämäkin blogi monta kk ollut täällä ilman mitään kirjoituksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo monta kuukautta, vaan reilun kuukauden. Jos joskus ei kerkeä tai huvita, ei sitä tarvi kokonaan lopettaa :) jossain vaiheessa ehkä intoa riittää enemmän tähän taas :)

   Poista
 5. Yleensä kun blogeissa alkaa hiljais elo, se tarkoittaa sitä,että blogi kohta loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se tarkoittaa sitäkin, mutta elämässä on niin paljon muitakin asioita ja bloggaaminen voi vaan jäädä välillä, ihan vaan hetkellisesti. Muutamia kuvia ja juttuja on joista aionkin blogata, mutta vasta sittenkun mulla on aikaa ja fiilistä siihen.

   Poista