tiistai 26. heinäkuuta 2016

Ostokset Kreikasta ja lentokentältä

Mää ajattelin reissun viimesenä päivänä, että kylläpä jäi vähäiseksi ostokset reissusta, sillä tuliaiseksi oli ostettu vaan kaksi viinapulloa. Saarelta löysin tuliaiseksi kuitenkin pienen pöllölompakon ja Helsingin lentokentältä muumijuttuja. Ateenan kentältä ostin myös kummitytölle kissapehmolelun. Kaikki tuliaiset näkyvät allaolevassa kuvassa.
 Saarelta löysin itselle ihanan norsurepun, sinisen paidan jonka voi pukea päälle kymmenellä eri tavalla! Muistan vain kolme tapaa pukea ja vähän hirvittää, että myyjä sai mut ostamaan sen, koska hintaa oli 35 euroa.

 Ateenan lentokentältä löysin ihanan käsilaukun ja kaulakorun.

Helsingin lentokentältä aivan ihanan kirjan Kerro minulle jotain hyvää. Tää kirja on ollut ehdottomasti mun lempikirja! Tästä pyörii myös elokuva nyt elokuvateattereissa, joka oli myös tosi hyvä. (Muttei tietenkään niin ihana, kun kirja). Tilasin tästä kirjasta jatko-osan, jonka tänään hain postista. Toivottavasti on yhtä hyvä! Onko muita tän kirjan lukeneita tai elokuvan katsoneita?
 Helsingin lentokentän muumikaupasta vielä tän haisulilla kuvitettu korttien säilytysjutskan puhelimeen.

Mitäs tykkäsitte ostoksista? :)

8 kommenttia:

 1. Oo! Kattelin tuollasia ihan samanlaisia reppuja Ateenassa, mutta en sitte kuitenkaan ostanu... Ihania

  VastaaPoista
 2. Sinivalkoinen on niin kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Ai tuosta kirjastako on jatko-osa!!! Pakko hankkia se, mikä sen nimi on?

  VastaaPoista
 4. https://youtu.be/IAoGYrqvpDc
  Tuolta löytyy video pukemiseen :)
  itselläni samanlainen löytyy hiekan värisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tosi paljon linkistä :) yritin etsiä netistä videota, mutten tiennyt millä nimellä etsin.. tästä oli hyöytyä :)

   Poista