keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Viikonloppuna juhlatunnelmissa

Viime viikonloppu meni juhlahumussa. Lauantaina lähdin Raaheen bussilla ja suuntasin suoraan Marikan ja kummitytön Vilman luokse. Laittauduttiin siellä yhessä ja lähdettiin mun serkun Severin valmistujaisjuhliin. Tuntuu, että siitä on vain pieni hetki, kun pidin välivuotta ja jonku kuukauden ajan huolehdin Severin kouluun aamuisin ja katsoin hänen peräänsä koulun jälkeen. Nyt hänestä on kasvanut aikuinen, joka aloittaa itsenäisen elämän.. Ihana huomata, että hän on edelleen se sympaattinen nappisilmä. 

Illalla kävin kylässä rakkaan ystävän Marian luona. Ihanaa, että he asuvat nykyään siinä keskustassa ja siellä on helppo kyläillä, kun voi kävellen mennä. Harmi ettei sitä voi ottaa toisen lasta vaan sillain, että "Määpä otan tämän lainaan, heippa". On nimittäin niin ihana reilun vuoden ikäinen Onni-poika. Kuinkahan monta kertaa sanoin tälle pikkumiehelle kuinka suloinen hän on. Sieltä kävelin sitten takas Marikalle, koska menin heille yöksi. Kello oli jo tosi paljon ja Raahen kadut oli aivan hiljaiset.. vaikka oli päättäjäisviikonloppu. Tyypillistä Raahea kyllä, mutta kyllä se aina ihmetyttää, että missä kaikki ihmiset on. Juteltiin Marikan kanssa parisen tuntia ennen nukkumaan menoa ja oli mukavaa kyllä, kun sai pitkästä aikaa olla ihan kahdestaan ja vaihtaa kuulumisia. 

Sunnuntaina sain vielä viettää laatu-aikaa Marikan ja Vilman kanssa jonku tunnin ajan. Kahden aikaan suuntasin veljeni kanssa Saaran YO-juhliin. 3-vuotta on kyllä hurahtanut niin nopeasti, koska sekin tuntuu eiliseltä kun Saara alotti Lyseolla. Kyllä oli neiti saanut todella hyvät paperit ja oon kyllä ylpeä. Joku päivä otan Saaran ylioppilaskuvat ja ehkä saan muutaman täälläkin julkaista. Iltapäivällä lähdin sitten bussilla Oulua kohti.

Oli kyllä ihana viikonloppu, kun sain viettää sitä rakkaiden parissa. Erityisen kiitollinen olen mun 4-vuotiaasta kummitytöstä Vilmasta. On siinä kyllä reipas, fiksu ja hauska tyttö. En malta odottaa heinäkuuta, kun lähtään porukalla Turkuun reissuun.. (Muumimaailma; täältä tullaan!).
Toivottavasti näistä kuvista välittyy se hyvä fiilis mikä viikonloppuna oli.
Kohta alan valmistautua nukkumaan. Poikaystävälläkin on nyt vapaata jokunen päivä ja tuli kotia yli viikon erossa olon jälkeen tänään.. Niin mukavaa! Nyt oikein hyvää yötä kaikille!

4 kommenttia: