torstai 5. toukokuuta 2016

Vappupippalot töissä

Oli kyllä niin mukavaa, että sai vappuna taas hassutella töissä. Pidettiin naamiaiset perhekerhossa ja päiväkerhossa. Oli kyllä niin suloisia asuja lapsilla! Meidän kerholaisista viidestä tytöstä neljä oli pukeutunut Frozen Elsaksi, ylläri! :D Itse pukeuduin Peppi Pitkätossuksi.. Enpä oo ennen ollut koko päivää töissä yöpuku päällä..hehe. Tässäpä muutamia kuvia meidän vapun riennoista :) 


(Tuolissa oleva nimi ei ole kuvan lapsen nimi).

Tuli sitä otettua vappuna muutamia kuvia myös kotona, mutta ne sitten toiseen postaukseen :)
Onko ruudun takana ketään muita jotka pukeutu tänä vappuna joksikin ? :) 

6 kommenttia:

 1. Voi että on suloisia Elsoja! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ♥️ Harmittelin kun meidän kerhotytöllä ei ollut kekkereitä, onneksi puistotädit sitten järjestivät. Olen kiinnittänyt huomiota jo neljän vuoden kerhokokemuksella, että on niin vetäjistä kiinni tuo kerhon ohjelman laatu. Joinain vuosina lapset on oppineet paljon uutta ja joinain vuosina se on lähinnä leikkimistä ja kyse siis isompien päiväkerhoista. Teillä näyttää olevan ihanan lämmin henki ja olit suloinen peppi😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 mun mielestä vappuna on ehdottomasti oltava naamiaiset/nyyttärit :) Se on kyllä ihan totta, että laatu on täysin kiinni ohjaajista. Me kyllä yritetään panostaa laadukkaaseen kerhotoimintaan, siitä nauttii itsekkin ihan täysillä :) Tosi harmi, ettei teillä siellä se laatu oo itsestäänselvää.

   Poista
 3. Niin ja mun vetämässä perhekahvilassa ei ollut naamiaisia, liian pientä porukkaa tänä vuonna! Kolmen muksun äitinä just ja just riittää voimat lasten asuihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja meilläkään ei normi perhekerhossa ollut, mutta tuossa perhepäivähoitajien perhekerhossa järjestettiin, kun toive tuli heiltä :)

   Poista