lauantai 9. huhtikuuta 2016

Retkellä Hailuodossa

 Käytiin tänään Markon kanssa Hailuodossa vähän retkeilemässä. Kysyin torstaina, että tehtäiskö jotain mukavaa viikonloppuna, kun on auringon paistettakin luvattu. Marko ehdotti, että lähdetäänkö Hailuotoon. Oli kyllä hyvä idea ja niin mukavaa vaihtelua. Paistettiin makkaraa ja nautittiin auringosta.Mites teidän lauantai sujunut? :) IMG_7783 IMG_7794 IMG_7797 IMG_7805 IMG_7808 IMG_7814 IMG_7815 IMG_7819 IMG_7821 IMG_7829 IMG_7830

 Meidän edellisestä reissustamme Hailuotoon voi käydä lukemassa täältä ja täältä.

Mukavaa illan jatkoa kaikille!


12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Hailuodosta!
  Mä olen asunut Oulussa melkein kuusi vuotta, mutta vasta kahdesti päässyt Hailuotoon asti. Aina on olevinaan niin vaikea lähteä, mutta jospa vaikka kesällä saisi aikaiseksi taas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :))
   Mulla tullee elokuussa seitsemän vuotta asumista Oulussa ja minäkin kävin nyt vasta toisen kerran Hailuodossa! :D kesällä sinne on päästävä :))

   Poista
 2. Mä en oo ikinä käyny tuolla.. Kyllä ihan supernoloa varsinki ku Teemun koko suku on kotoisin sieltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko kotoisin? :O en oo tiennytkään!! määki kävin nyt vasta toisen kerran siellä!

   Poista
 3. Nyt tuli kateus.varmaan oli mukava reissu:)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kivoja kuvia! Teillä näyttää olleen ihana päivä :) Ja hyvät eväätkin :P Miekin tahtoisin päästä Hailuotoon talvella tai keväällä, kun on tullut vaan kesällä käytyä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna <3 :) oli kyllä ihana päivä ja hyvät eväät :> minä taas en oo vielä kesällä käynyt siellä, joten odotan kovasti pääseväni sillon!

   Poista
 5. Oi vitsit, meidänkin pitäisi tehdä tullainen reissu luontoon rillille! Ei nyt ihan Ouluun saakka, mutta johonkin tänne meidän pk-seudun nurkille ;) Viimekerrasta onkin aivan liian pitkä aika! Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa :) tuollaset retket kyllä piristää niin kovasti mieltä ja kehoa :) ja mukavaa viikkoa sinulle myös :) (näin viikon myöhässä, mutta onhan se uus viikko nyt eessä taas :) )

   Poista