tiistai 8. joulukuuta 2015

Viikonloppuna

Minun viikonloppuun kuului mm. migreeniä, pitkää lenkkiä, siivousta, saunaa, matkustamista Vuolijoelle, hetkiä poikaystävän perheen ja  hänen ystävien kanssa, kajaanin pubi-kierrosta, ulkoilua metsässä kahdestaan poikaystävän kanssa, suden jälkien löytämistä, tähtitaivaan ihmettelyä, väsymystä, itkua, naurua ja paljon muutakin.


IMG_6630 IMG_6634 IMG_6646 IMG_6648 IMG_6657 IMG_6659 IMG_6661 IMG_6662 IMG_6672 IMG_6676 IMG_6678 IMG_6671 IMG_6654
Tämä viikko on alotettu taistelemalla kaamosväsymystä vastaan mm. kirkasvalohoidolla. Tuli siis hankittua kirkasvalolamppu. Toivotaan, että sen vaikutukset ois hyvät. Kyllä täytyy sanoa, että nämä pari aamua on taas ollut niin vaikeat väsymyksen kanssa. Mutta kyllä se tästä, tänään ja eilen olen jopa saanut hankittua jo jonkin verran joululahjoja. Yritän olla ottamatta stressiä joulusta, se kun on viimenen tarkotus joka joululla pitäisi olla. Mukavaa tiistai-iltaa jokkaiselle!

4 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen viikonloppu sulla. Aamut on kyllä vaikeita. Kirkasvalolamppu vois olla ihan kiva, mutta meillä se ei vaan toimis, koska kaksi ihmistä heräilee täysin eri aikoihin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin herätään eri aikoihin mutta mun lamppu on pieni tabletin kokoinen ja voin laittaa sen päälle missä vain.. Yleensä sit meikkan ja syön aamupalan sen valossa, joskus otan myös töihin mukaan ja se on työpöydällä jos sattuu olemaan sellainen aamu että kerkee pöydän ääressä istua :)

      Poista