keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Perjantai-ilta Coffee Housessa

Viime perjantaina olin Coffee Housessa bloggareiden yksityistilaisuudessa. Olin iloinen, että sähköpostiini tuli kutsu kyseiseen iltaan, sillä se oli kyllä niin mukava tilaisuus. Coffee House on varmasti todella monelle tuttu kahvila, löytyyhän se monesta kaupungista. Oikeastaan nyt havahduin siihen kuinka paljon erikoiskahveja sieltä löytyy verrattuna moneen muuhun kahvilaan. Siellä on mun mielestä myös ehdottomasti parhaat kaakaot.

Ilta lähti käyntiin kuohuvalla ja saimme infoa siitä millon kahvila on perustettu (jos oikein muistan, vuonna 97 Helsingissä) ja tarkempaa tietoa kahveista. Illan aikana tarjolla oli todella paljon herkkuja ja voikun olisikin voinut maistaa kaikkea.Ei millään olis jaksanut maistella kaikkea ja kalorit täyttyis varmaan kokonaisen viikon ajalta, jos niin olisi tehnyt ;) Saimme myös tehdä jokainen oman erikoiskahvin ja minä tein jäätelö-cappuchinon ja voin kertoa, että oli kyllä taivaallisen hyvää! Saimme myös antaa palautetta kahvilasta ja illan päätteeksi suoritettiin myös arvonta tee-setistä, jossa voiton vei Roosa, Tania ja Essi. :) Ilta oli mukavan rento ja jäi ihan superhyvä fiilis illasta. Saimme myös jokainen mukaamme kassin, joka sisälsi aika kivasti mm. kahvia. Itsehän en kahvia enää juo, mutta siitä on iloa tuolle toiselle puoliskolle ja tietysti vieraita varten kaapissa aina pitää kahvia olla. :) Muutamia kuvia illasta.


IMG_6421 IMG_6414 IMG_6411 IMG_6410 IMG_6401 IMG_6426 IMG_6433 IMG_6439 IMG_6443 Iso kiitos Coffee Houselle mukavasta illasta :)

2 kommenttia: