torstai 8. lokakuuta 2015

Syksyinen Hailuoto

Tänään oli ihanan aurinkoinen sää ja mulla oli lyhyt työpäivä, joten päätimme lähteä Markon kanssa kuvailemaan ulos. Mulle järkkäri mukaan ja Markolle kopteri, jolla voi kuvata yläilmoista. Lähdimme kolmen aikaan ajelemaan ja etsimään paikkaa ja sit yhtäkkiä Marko ehdotti, että lähetäänkö Hailuotoon! Haettiin lidlistä evästä mukaan ja lähdimme ajamaan Hailuotoa kohti. Kumpikaan meistä ei oo ikinä käynyt siellä, joten oli mukavaa vihdoin mennä katsomaan, että millainen mesta se onkaan. Voin vaan kuvitella kuinka ihanaa siellä olisi kesällä olla, mutta niin oli nytkin!

IMG_5864 IMG_5857 IMG_5865 IMG_5866 IMG_5868 IMG_5878 IMG_5881 IMG_5882 IMG_5883 IMG_5890 IMG_5892 IMG_5897 IMG_5904 IMG_5915 IMG_5916 IMG_5919 Meidän oli tarkoitus käydä vain pari tuntia kuvailemassa, mutta kun päätimme extempore lähteä tuonne, se olikin kuuden tunnin reissu. Minä nukahdin kun oltiin lautalla ja oli niin vaikeaa herätä, kun olimme kotipihalla. Mutta nyt on taas liian virkeä olo :D Mutta olipa kyllä niin mukavaa nauttia tuollaisesta aurinkoisesta päivästä ulkona ja muutenkin tehdä arkena jotakin vähän erinlaista. Yleensä sitä on niin väsynyt töiden jälkeen ja ollaan oltu enimmäkseen vaan täällä kotona viimepäivinä, joten oli kyllä aika kivaa vaihtelua.
Mitäs tykkäätte kuvista? Entä ylipäänsä Hailuodosta?
Viikonloppuna postaan teille lisää kuvia tuolta, jotka Marko on ottanut kopterilla. Ne on aika siistejä! Mut hei, Hyvää yötä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Vautsi miten paljon joutsenia. Ja kuvat näyttää tosi kivoilta. :) Minusta on tosi kivaa olla esim. viikonlopun aikana monta tuntia pihalla kun sitten reippailun jälkeen menee takasin sisälle niin voi käpertyä peiton mutkaan ottaa päikkärit. Niin tulee hyvä mieli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo reippailun jälkeen on kyllä hyvä fiilis ja sillon päikkärit maistuu paremmalle :) kiitos Jenna :) <3

   Poista
 2. Oiii miten tunnelmallisia ja kauniita kuvia :)<3 Mä oonkin käyny hailuodossa muutaman kerran kesällä- pitääkin ens vuonna taas päästä :D tuollaiset yhteiset pienet tekemiset arjessa on kyllä ihan parasta <3 hei voitais mennä sinne leffaan tässä joskus? :0<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Emppu <3 mää haluan kyllä ehdottomasti päästä tuonne ens kesänä! :) ja joo mennään leffaan pian! :> <3

   Poista
 3. Vau, onpa kauniita kuvia! Eipä ole tullut mieleenikään käydä Hailuodossa syksyllä. Täytyy ehdottomasti käydä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Linda <3 Kannattaa kyllä käydä :)

   Poista