torstai 20. elokuuta 2015

Onnellinen torstai ja juhla-asu

Mukavaa torstai-iltaa kaikille! Tänään on ollut mukava päivä. Nukuin viimeyönä vähän päälle 7-tuntia ja ne on parhaat yöunet pitkään aikaan. Töissä oli tänään myös tosi mukavaa. Lähdin hymy huulilla kotia, aurinko paisto ja lämmitti. Kotona alottelin siivousta, nukuin puolen tunnin päiväunet. Illalla menin vielä elokuviin katsomaan ollaan vapaita. Tykkäsin elokuvasta tosi paljon, siinä oli kiva juoni, hyviä näyttelijöitä, huippua musiikkia ja sain sisustusinspistä! Oli vielä niin hassua, ettei sitä elokuvaa ollut kukaan muu kattomassa ja sain olla ihan yksin. Se oli mun omaa laatu-aikaa.Mulla ei oo ollut mitenkään kovin helppoja viimepäivät, sillä mun syke on ollut välillä pelottavan korkealla lepoasennossakin ja olen stressannut sitä.. Ollut heikko-olo välillä ja sitten sain yksi ilta paniikkikohtauksen, koska oli vaikeaa hengittää ja paniikki lisäsi hengitysvaikeutta. Ollut myös ärsyttävää olla urheilematta. Nyt kuitenkin jo 2 päivää syke on pysynyt aikalailla normaalina ja tosiaan sydänfilmikin näytti hyvältä, joten ehkä mun keho on vaan ollut jossain stressitilassa liian vähäsen unen vuoksi. Tälläviikolla tosin oon saanut unirytmistäkin jo vähän kiinni, joten parempaan päin menossa. :) Siksikin halusin kertoa, että tänään on ollut niin hyvä ja onnellinen päivä,sillä arvostan tätä päivää huonojen päivien jälkeen. Ihan kohta myös oma rakas soittaa, joten lopetan tän postauksen näihin kolmen viikon takaisin kuviin, jotka veljeni on ottanut ennen niitä Nooran ja Arton häitä. Meinasin jo jättää julkaisematta, koska en oikein edusta näissä.. mutta nyt oon liian onnellinen edes kriiseilemään ulkonäöstä :) IMG_1542 IMG_1536 (2) IMG_1535
Hyvää yötä ruudun toiselle puolelle : )

20 kommenttia:

 1. Kaunis tuo mekko kyllä, huulipunan sävy sattui silmään ja tykkään, sopii mekonkin kanssa!!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on ystävältä lainattu :) huulipuna kyllä passas tuohon hyvin, kiitos Kata :))

   Poista
 2. Oi kuinka kauniina olet! Tuo huulipuna on ihan täydellisen väristä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin lempparia tuo huulipuna :> kiitos kovasti ihanasta kehusta <3

   Poista
 3. mummosukkikset ja paksut nilkat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun "mummosukkikset" tai "paksut nilkat" taitaa olla aika pieni ongelma verrattuna sun ongelmaan, koska koit tarvetta laittaa tuollaisen kommentin.

   Poista
 4. Typerä ano.. Onhan se helppoa haukkua naamattomana. Ihana blogi kaikinpuolin! Ja kaunis blokkaajakin vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vois olla, että kasvokkain jäisi sanomatta, se on säälittävää se. Kiitos oikein ihanasta kommentista, lämmittää mieltä <3

   Poista
 5. Voi että - anonyymi voisi valita ihan muut blogit - nimittäin jos ärsyttää nilkat ja sukkikset - tai laittaa vaikka koneen kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä.. en ymmärrä miksi sitä tulee tietoisesti ärsyyntymään toisen blogiin?

   Poista
 6. Millä kampaajalla oot käynyt hiukset laittamassa ?(kuolaan)
  Siun blogi on aina aivan älyttömän hyväntuulinen ja kuvistakin huokuu onnellisuus!
  p.s. hahah, ylempi Anonyymi taitaa oireilla omia ongelmiaan, ehkä se tullee katteelliseksi kun näkkee onnellisuutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko siis tuota kampausta tuossa kuvassa? Jos tarkoitat, se on ihan itse laitettu. :) ja voi että tätä kommenttia muutenkin! ihanaa kuulla, että onnellisuus huokuu ja että blogista välittyy hyväntuulisuus. Kiitos tosi paljon tästä kommentista <3 ja samaa mietin minäkin, omassa elämässä on joku pielessä ku pitää yrittää toisen mieltä pahoittaa.

   Poista
 7. Ihana kun oot onnellinen. <3 ja näytät kauniilta!

  VastaaPoista
 8. Hitsi, pitää varmaan hankkia oma tili bloggeriin kun nyt tätä ehdotan: jos alkaa kovinkin tollasia ikäviä kommentteja tulla niin poista tuo anonyymikommentointi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä sitten se ratkaisu jos alkaa ikäviä kommentteja tulemaan paljonkin.. mutta vielä mistään en oo mieltä pahoittanut ja on mukavaa saada anonyymeiltäkin kommentteja, että toivotaan, ettei siihen tarvisi mennä :)

   Poista
 9. Näytät niin onnelliselta näissä kuvissa ja niin taidatkin olla, hihh ;) <3 Ihanan kesäinen tuo mekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on mun ystävältä lainattu :) ja onnellinen oon kyllä,. kiitos kovasti Jenna <3

   Poista