sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kesäkonsertti

Sain isältä ja Annelta liput Oulun energian järjestämään kesäkonserttiin, jossa esiintyi Oulusinfonia, Diandra, Maarit Hurmerinta ja Pete Parkkonen. Se oli Möljällä perjantai-iltana ja pyysin ystäväni Jennan mukaan. Konsertti oli todella huikea.. Sanat ei riitä edes kertomaan. Erityisesti Diandra.. jaksan aina vaan ihmetellä sitä artistia, niin mieletön ääni ja persoona. Oli ihanaa vihdoin nähdä hänet livenä. Monet laulut konsertissa menivät suoraan sieluun, onnenkyyneleitä sai kyllä pidätellä.


IMG_4791 IMG_4794 IMG_4795 IMG_4797 IMG_4800 IMG_4815 IMG_4827 IMG_4823 IMG_4847 IMG_4861 Oliko teistä joku tuolla konsertissa? :)

Nyt toivotan oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Minä olliin kans kaverin kans:)

  VastaaPoista
 2. etkö sä ymmärrä että noissa mekoissa sulla ei oo vyötäröä ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D älä huoli..kyllä mulla vyötärö on, myöskin tuo mekko päällä.

   Poista
 3. Oot saanu tosi hyviä kuvia sieltä! Varmaan ollut mahtava konsertti, itekki tykkään kyllä noista molemmista laulajista :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava :) kiitos paljon <3

   Poista
 4. Tosi hyvin oot saanut otettua kuvia. :) Voi mitä tuo anonyymi höpöttää, sullahan on vyötärö. Mekko oikein korostaa sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)) munki mielestä nuo kuvat kyllä onnistu. :) ja heh, oon samaa mieltä, että tuo mekko korostaa mun vyötäröä :D

   Poista