maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kuulumisia ja viime viikon kuvia

Tänään alkoi arki, väsymys oli valtava. Mutta silti jollain tapaa on mukavaa saada kiinni taas oikeasti arkirytmistä. En osaa kertoa oikein mitään tänne nyt, sillä mun päässä on aivan liian paljon ajatuksia. Kuinka ihminen voi olla samaan aikaan onnellinen ja surullinen? Sitä minä olen tässä miettinyt viime päivät. Koko lomasta ja kesästä muutenkin on ihan älyttömän ristiriitaiset fiilikset, niin paljon onnellisia ja hyviä hetkiä, mutta myös pettymyksiä ja surun tunteitakin on käyty läpi. Toisaalta tuntuu, että tää kesä on taas opettanut mua niin paljon, ainakin tuntemaan itseäni taas vähän enemmän. Nyt tulee niin sekavaa settiä, että taidan nyt lopettaa höpinän ja iskeä kuvia tänne viime viikolta. Silloin kävin mm. Salaatilla ja jätskillä Tanjan ja Riikan kanssa, Alpuassa äidin synttäreillä ja Raahessa ystävien kanssa paljuilemassa, kyllä oli vaan ihana Tiina tehnyt meille mahtavat vegaani-ruuat, ei voi muuta sanoa. Voisinpa elää sen illan uudestaan, nauttia siitä taivaallisesta ruuasta siinä mahtavassa seurassa. Mutta nyt kuviin..

IMG_4427 IMG_4431 IMG_4445 IMG_4450 IMG_4474 IMG_4484 IMG_4487 IMG_4496 IMG_4519 IMG_4523 IMG_4532 IMG_4543 IMG_4554 IMG_4555 Mutta nyt yritän mennä nukkumaan! Hyvää yötä!

6 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia, mäkin haluan paljuun ihan mahtava!:D

  VastaaPoista
 2. En kestä mitä herkkuja ja niin upea kasvokuva sinusta. Heh tuli juotua Somersbytä paljussa myös. Kiitos aivan sydäntä sykähdyttävästä kommentista blogiin, olet liian ihanaa ollakseen totta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :) se kasvokuva on otettu yks ilta myöhällä just ennenku olin meikkejä menossa pesemään pois :) ja itse olin paljussa ihan vesilinjalla, koska lähin tuolta autolla :D Ja ole hyvä kommentista, itse olet liian ihanaa ollakseen totta <3

   Poista
 3. Sä oot kyl niin kaunis NAINEN! <3 ps. Mistä noi pöksyt on mitkä sulla on tos kuvassa mis sul on toi pemplumi päällä :)!!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että..kiiitos kovasti <3 tulipa hyvä mieli :) Ne housut on vilasta :)

   Poista