keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Asukuvat viidessä minuutissa

Tänä iltana käveltiin autolle Meekun kanssa kuoron kevätruokailusta ja päätimme napsasta minusta muutamat kuvat, kun vesisadekin oli lakanut. Kuvien ottamiseen ei mennyt 5 minuuttia kauempaa, mutta tuli kuitenkin mielestäni vähän erillaisempia kun yleensä. Mitä te tykkäätte? IMG_2191 IMG_2209 IMG_2196 IMG_2200 IMG_2211 IMG_2212 Saan viettää ihanaa laatuaikaa Meekun kanssa, kun hän jäi luokseni yöksi. Aamulla suuntaamme Kempeleeseen kuoron kanssa esiintymään. Ihanaa, kun on 4 päivän vapaat. Tiedossa on hetkiä ystävien kanssa ja pitkästä aikaa ratsastustunti.. Oikeastaan tämä tunti on palkinto mulle siitä, että perjantaina tulee tasan vuosi siitä, kun aloin laihduttamaan. Aika hyvä fiilis sen asian suhteen :) Mutta nyt toivotan mukavia päiviä kaikille, palaillaanpa asiaan pian! :)

6 kommenttia:

 1. Nää kuvat on kivoja vaikka erilaisia onkin. :) Hevosen selässä on jotenkin vapauttavaa mutta samaan aikaan melko pelottavaa. Oon tainnut ratsastaa ehkä 3-4 kertaa. :) Kivaa hevostelua ja loppuviikkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ratsastuksessa on aina oma jännityksensä ja jos ei oo kokemusta, voi olla myös pelottavaa :) kiitos Jenna :)

   Poista
 2. Ompa vaan nättejä ja onnistuneita kuvia! Oot niin tyylilyyli :) Onnellinen Enni<3 missä nää kuvat on muuten otettu? näyttää jotenki tutulta paikalta, mutta en saa päähän että mistä nää on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna <33 nää on otettu tietomaan parkkipaikan vierestä, tien toiselta puolelta :)

   Poista