sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Värihaaste 2/5

Noniin, nyt hypätäänkin toisena päivänä sinisestä keltaiseen! Siinä myös väri joka ei oo aiemmin kuulunut sisustukseeni, paitsi ehkä parvekkeella. Nyt uudessa kodissa keltainen on selkeästi se mun keittiön väri. Kesän tullen olisi ihanaa saada keltaista myös olohuoneeseen, mutta tulis vähän liikaa ruotsi-meininki, kun täällä on sinistä niin paljon. Olkoon sitä väriä nyt toistaiseksi enimmäkseen vaan keittiössä ja sinne se sopiikin mun mielestä täydellisesti.Ollut ihanaa löytää itelle ihan uus väri sisustukseen, sama fiilis kun sinisenkin suhteen :)

IMG_0722 IMG_0733 IMG_0732 IMG_0731 IMG_0742 IMG_0744 IMG_0745 IMG_0753 IMG_0757 IMG_9858 IMG_9857
Mitä mieltä te ootte keltaisesta sisustuksessa, onko teidän makuun? :)

 Haastan: Lauran <3

16 kommenttia:

 1. Onpa ihania kuvia ! Keltainen on niin voimaväri.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ♡ toteutan tän heti kun asunto on kondiksessa! :)

  VastaaPoista
 3. oiii ihania kuvia Enni<3 Keltainen on niin piristävä väri :)<3

  VastaaPoista
 4. Mä hurahdin tässä keväällä keltaiseen ja olisi mukava saada sitä olkkariin hieman mun päävärin, vioeltin rinnalle. Ei olisi paha kaksikko. Tietty päävärit joka huoneessa mulla on musta, harmaa ja valkoinen mutta sitten siellä on aina jokin väripilkku mitä ripottelen ympäri huonetta:D Ihania kuvia Enni, keltainen on täys kymppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän sopis sitten tosi hyvin sinne :) ja väripilkut on just parhaita :) kiitos Kata :)

   Poista
 5. Tiesitkö, että tuo sinun muumimuki 'toimiston' (missä pensseli) arvo on yli 100 euroa? ;) Olisitko valmis myymään, jos joku ostaisi? Onko sinulla muita vanhemman tuotannon mukeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiesin, että se on arvokas. :) siinä tosin on pieni lohkeama, joten ehkä se vähän arvoa laskee. En oo aatellut, että myisinkö.. ehkä tuon voisin, kun se on niin kulunut.. mutta en tiiä kui siitä maksettas sitten oikeesti :) ei mulla oo muita vanhoja :)

   Poista
 6. Keltainen on tosi piristävä väri, mutta itse en osaa käyttää sitä missään muodossa tai no ehkä kukissa menisi, mutta niistäkin valitsisin jonkun muun värin. Sun kotiin keltainen passaa tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kaikki värit kaikille nappaa.. niinku mulle ei nappaa oranssi, violetti eikä vihreä sisustuksessa :)

   Poista
 7. Näyttääpä raikkaalta mustaan ja valkoiseen yhdistettynä! :) Ite tykkään kyllä keltaisesta monessa asiassa, mm. sisustuksessa, se on niin reipas ja energiaa antava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :) ja niin totta, keltainen on todellakin reipas ja energinen väri :)

   Poista
 8. Oolalaa hyvältä näyttää! Miekin tykkään äärettömän paljon keltaisesta ja on myös meiän keittiön "pääväri" ;) Keltainen on niin pirtsakka ja iloinen väri ettei siitä voi olla tykkäämättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3se on ihana väri! ja kuulin ihan vasta, että keltaista ei kannattais laittaa keittiöön, sillä se lisää ruokahalua :D heheh ja just siellä mulla sitä on :DD

   Poista