lauantai 4. huhtikuuta 2015

Tältä minä joskus näytän

Nyt tulee kuvia asusta, josta on todellakin glamour kaukana. Mulla on jalassa isoveljen vanhat tuulihousut, jotka on vielä ihan kurassa, kun oon touhunnut monen koiran kanssa koirapuistossa. Päällä on siskon antama paita, jonka hän on löytänyt kirpparilta. Mietittiin, että mitä paidan La mer-teksti tarkoittaa ja kun googlettelin, niin löysin, että ranskaksi se tarkoittaa "meri". Olin aika helpottunut, sillä eka löytö oli se, että espanjaksi se tarkoittaisi "nuolla".. ja en ehkä voisi käyttää paitaa, jossa lukee rintojen kohdalla "nuolla!" :DD IMG_0368 IMG_0369
IMG_0376 IMG_0379
Mulla on ihana loma takana täällä Turussa ja huomenna on lähdettävä kotiin päin. Tulen jakamaan lisää kuvia tänne tästä reissusta, kun vaan kotiuduin täältä.  Minusta olisi muuten ihanaa nähdä muista tälläisiä kuvia, koska tälläisissä kuvissa  ihminen on aika luonnollisimmillaan. Joten nyt kysymys kuuluu, järkyttääkö teitä tälläiset asukuvat vai onko teillä pokkaa laittaa blogiin kuvia villapaidassa ja kuraisissa tuulihousuissa ilman meikkejä!? :)

24 kommenttia:

 1. Nää on parhautta!

  VastaaPoista
 2. NÄYTÄTKÖ OIKIASTI TUOLTA :0?!?!

  VastaaPoista
 3. Virkistävän mahtavaa nähä välillä tällasta rönttävaatemeininkiä! :)
  Sun silmät näyttää vallan sinisiltä näissä. T. Rukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva laittaa blogiin jtn erillaista ja just sellaista aitoa meininkiä :) ja heh, oiski siniset silmät :))

   Poista
 4. Voi että miten ihana postaus <3 Niin aito!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla, että tykkäsit :) kiitos Iina <3

   Poista
 5. Ihana just että pystyy olemaan luonnollinen ja laittaa niitä kuvia tänne. Kerran laitoinkin kuvia ilman meikkiä blogiin ja haluaisin ottaa joskus muullonkin sellasia luonnollisia kuvia jossa ei olisi paljon meikkiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihana, että sääkin olet laittanut kuvia blogiin ilman meikkiä.. mun mielestä moni muukin vois rohkaistua laittamaan :)

   Poista
 6. Ei sitä aina pidä ollakaan korkkarit ja hienot vaatteet päällä! Itsekin olen aika paljon ajasta ihan kotivaatteissa rennosti. :) Kiva nähdä tällaisia arkisia kuvia täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä : ) kiitos kivasta kommentista Jasmina :)

   Poista
 7. Ihana nähdä välillä tällaisiakin kuvia blogeissa!! Moni kuitenkin saattaa olla joskus suurimmankin osan päivästä niillä ns. kotivaatteilla, niin miksi sellaisia kuvia ei sitten voisi olla blogissakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :) minusta ois ihana nähdä blogeissa enemmän sitä miltä ne ihmiset oikeesti näyttää ja millasta se arki oikeesti on, ku ei oo aina kaikki ihan viimesen päälle :) Kiitos tästä ihanasta kommentista :) <3

   Poista
 8. Ihana postaus, tällaisia pitäisi olla enemmän! :) Ja aww, mikä suloinen koirakaveri siellä seikkailee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että tykkäsit :) kiiitos kovasti <3 ja koirakaveri Una on kyllä niin suloisuus <3

   Poista
 9. Ihana Enni ja ihana koira <3 Nää kuvat on hyviä ja ennen kaikkea aitoja! :) Näytät hyvältä niin ku aina <3 Vois itsekkin joskus laittaa kuvia, kun olen rönttäliisana maalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanasti sanottu Anna <3 kiiiitos <3 ja laita ehottomasti :))))

   Poista