torstai 19. maaliskuuta 2015

Mitä te toivotte?

Otsikko kertookin jo sen, että mitä haluan kysyä teiltä tässä postauksessa..Eli mitä te toivotte minun postaavan? Olisi mukavaa tietää ja kuulla, että millasista te tykkäätte? Onko joitain sellasia postauksia, joista olette tykänneet ja haluatte mun tekevän niitä lisää? Tai onko jotain ihan uusia ideoita tai asioita joita haluatte tietää minusta, olisko kysymyspostauksessa ideaa? Saa heittää ideoita myös, jos haluatte mun pohdintaa jostain  tietystä aiheesta tai vaikka mun ottavan kuvia jostain.. Nyt mielikuvitus vaan liikkeelle :)

Nyt kuvia, jotka ei eka kerralla mennyt mun sensuurin läpi, mutta toisella kertaa ne olikin ihan kivoja kuvia.

IMG_0327 IMG_0425 IMG_9432 IMG_9443
IMG_9403 IMG_9404 IMG_9472
Nyt laittakaa rohkeasti kommenttia toiveista :)

16 kommenttia:

 1. Ihana tuo toisiksi viimeinen kuva <3 Oon aikas uusi lukijasi, joten kysymyspostaus olisi hauska:) Sitten sun viimeisimmistä asuista koottuja kollaaseja olisi hauska kattoo! Ja instagram kuvien kollaasipostaukset ovat myös hauskaa luettavaa, kun pääsee tsekkaamaan vähän arkisimiakin kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja kiitos kovasti toiveista, kaikki on laitettu korvan taakse :)

   Poista
 2. Päiväni kuvina postauksia ja kysymyspostaus olis hyvä:)

  VastaaPoista
 3. Tykkään kyllä hirmuisesti kaikesta mitä kirjoitat ja kuvaat!:) Ite tykkään kuitenkin eniten asuntopostauksista ja muutenki kaikista sisustusaiheisista postaukisista. Päiväni kuvina on myös aina tosi kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos toiveista ja ihanaa saaha sulta kommenttia Elina :)))

   Poista
 4. Ihanan aurinkoisia kuvia ♥ Toivoisin jotain esim. ruokavalioon liittyvää postausta. Tai myös päivä kuvina tai jos uskaltaa niin videoclippejä olisi kiva nähdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jtn ruokavalioon liittyvää tulee varmasti vielä joskus :) ja videoitakin olisi kiva kyllä tehä... pistetäänpä korvan taakse :) ja kiitos toiveista Jenna <3

   Poista
 5. Elämäntaparemonttipostaus kiinnostais; mistä kaikki lähti liikkeelle, mistä motivaatio, millainen elämäntyylisi oli ennen ja miten se eroaa nykyisestä :) - Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo teen sellaisen viimeistään kun olen tavoitteessa :) kiitos toiveesta :)

   Poista
 6. Tuo eka kuva on upea ♡ kerro sun unelmista, pienistä ja suurista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja kiva toivepostaus, voin toteuttaa sellaisen joskus :)

   Poista
 7. Love this! ♥
  You are making me jealous, pretty!

  adoorablee.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Olis kiva nähdä videokuvaa vähän samaan tyyliin kuin nuo päiväni kuvina -jutut.
  Myös juurikin nuo elämäntaparemonttiasiat kiinnostaa. Esim. treeniohjelmasta tai ruoka-asioista jos kirjoittaisit, niin sais inspiraatiota/vinkkiä omaankin elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ois tosi kiva tehä sellasia videoita, mun pitäs vaan eka opetella tekemään videoita.. siis yhistämään ne klipit yhdeksi videoksi,, ei oo ihan vielä hallussa :D en varmaankaan tule kertomaan ihan tarkkaa treeniohjelmaa tai ruokavaliota, koska ne on suunniteltu just mulle, mutta jotain kuitenkin varmasti voin valoittaa :) kiitos paljon toiveista :)

   Poista