lauantai 7. maaliskuuta 2015

Lomalla on mukavaa

Heipähei ja ihanaa lauantaita kaikille!
Täällä Oulussa on aikamoinen myrskysää ulkona, joten on niin ihanaa olla täällä sisällä sohvan nurkassa. Tänään äiti toi mut takas kotia. Aamulla äiti sanoikin, että vietetään tänään etukäteen naistenpäivää yhdessä. Siihen sisältyi mm. mun kodin sisustamista, salaatilla käymistä ja mukavaa yhdessä oloa. Olin pari yötä siis Alpuassa äidin ja Ripen luona, jossa sain taas akkuja ladata. Torstaina saavuimme sinne iltapäivällä, jolloin vaihdoin heti rennot kotivaatteet päälle ja vedin villasukat jalkaan.Oli ihanaa istua sohvalla, kun takassa oli tuli.. Ei mitään kiirettä tai velvollisuuksia.  Perjantaina kävimme Raahessa moikkaamassa mummia, jota olikin ihana nähdä, kun viimeksi nähtiin joulun aikaan. Sitten kävin iskällä ja Annella, jollon käytin jouluna saamani lahjakortin hierontaan.. Eli Anne alan ammattilaisena hiero mun jumissa olevaa selkää ja harteita. Sitten vielä kävin mutkan mummin luona ja sen jälkeen menimme moikkaamaan Marikaa ja kummityttöä Vilmaa. Kyllä taas jaksaa pitkälle, kun sai nähä Vilmaa. On siinä kyllä ihana ja rakas tyttö! Teki kyllä hyvää vaihtaa vähä maisemaa ja viettää aikaa perheen kanssa.IMG_0010 IMG_0015 IMG_0029 IMG_0033 IMG_0038 IMG_0041 IMG_0043 IMG_0051 IMG_0060 IMG_0078 IMG_0091 IMG_0099 IMG_0112 IMG_0119 IMG_0124 IMG_0132 IMG_0136 IMG_0142 IMG_0145 IMG_0147
Nyt toivotan oikein ihanaa lauantai-illan jatkoa kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. kiitos itsellesi, että olit ilonamme. Kova oli keli, mutta ehyenä pääsin perille. Nyt voi sitten ihan reilusti vielä laiskotella ennen arkea.

  VastaaPoista
 2. Jälleen ihana kirjoitus, kivoja päiviä sulle ♡ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos :) kivoja päiviä myös sulle <3

   Poista
 3. Kuulostaapa sun loma ihanan rennolta, niin se pitää ollakkin. :) Voi tuota söpöä kisua kun kurkkii tuolta oven raosta. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo loma oli kyllä tosi rento, ihana, että se fiilis välitty :) ja joo Muru on kyllä supersöpö ku se kurkkii sieltä.. huippua, että oli pitkä putki, niin sain zoomattua :)

   Poista
 4. voih mie tekisin mitä vaan, että omistaisin kans kulkue mukin!! <3 harmittaa niin ku niitä ei enää oo tuotannossa :( Ompa vaan ollu rento ja kiva loma sulla! Välittyy niin aito tunnelma kuvistakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se muki on kyllä ihana! kotiuttaisin sellaisen itsellekkin, jos ois mahdollista! ihana kuulla, että tunnelma välittyy :)

   Poista