maanantai 16. helmikuuta 2015

Sunnuntai ystävän kanssa.

Eilen oli ihana päivä, niin ihana sunnuntai. Mulla oli aamulla töitä, kun meillä oli kirkossa perhemessu, johon meidän kerholaisia tuli laulamaan. Istuessani siinä kirkon penkissä, tuli niin kiitollinen olo, että saan olla töissä nuin hyvässä seurakunnassa. Siellä on hyvä olla ja hengittää. Saa tehdä tärkeää työtä lasten ja perheiden parissa.

Töistä suoraan menin kaupungille, jossa treffasin Emiliaa. Olimme päättäneet, että vietämme ystävänpäivää pienten hemmottelujen merkeissä. Menimme ensiksi ottamaan kuvia ja voin kertoa, että oli niin kylmä siellä pakkasessa! Mun varpaat paleltu niin, että astuminen kävi kipeää! Piti käydä kuvailujen jälkeen ostamassa H&M:ltä lämpimät pörrösukat. Sitten menimme syömään Pannuun ja siellä kasvisvaihtoehdoista oli vaikeaa löytää itselleen mieluisaa, joten tein aika radikaalin ratkaisun ja tilasin vegeburgerin. En ole 10 kuukauteen syönyt mitään roskaruokaa ja mulla tuli hirveän syyllinen olo siitä ennenkun edes söin sitä. Se on naurettavaa, koska ihan hyvillä mielin voin syödä joskus jotain mättöä, niinhän muutkin tekee. Olen tän ruokavalion suhteen välillä liiankin tarkka ja meinaan kokoajan huomaamatta pienentää jo valmiiksi pieniä ruoka-annoksia. Tämän jälkeen menimme vielä biskettiin jälkiruualle ja laskiaisen kunniaksi otin laskiaispullan ja vielä kaakaon kera kermavaahdon. Voin kertoa, että oli aivan liikaa. Alko niin ällöttämään! Mää olen kovasti tehnyt töitä pääni sisällä sen suhteen, että suhtautuisin ruokaan normaalisti ja terveesti. Olen älyttömän iloinen siitä, että heti seuraana päivänä on ihanaa ja luontevaa jatkaa terveellistä elämää, mutta jos joskus harvoin herkuttelee kunnolla, niin kyllähän sitä pitäs pystyä herkuttelemaan ilman tälläisiä omantunnon tuskia? Painonpudotuksen suhteen yhdellä herkkupäivällä ei ole oikeasti mitään vaikutusta. Jos syöt aina epäterveellisesti ja pidätkin yhden terveellisen päivän, et varmasti laihdu sen yhden päivän takia.. Samoin, jos syöt aina terveellisesti ja yhtenä päivänä syöt epäterveellisesti, niin et myöskään liho sen yhden päivän takia. Vaikka suhteeni ruokaan on muuttunut ja varsinkin käytännössä tavat on oikeat, niin jos oot kerran ollut syömishäiriöinen, oot sitä loppuelämän jollain tasolla. Mulla se näköjään ilmenee tälläisenä syyllisyytenä.

Mutta se siitä ruoka-asiasta! Syömisten jälkeen menimme elokuviin katsomaan leffan kaiken teoria. Se leffa oli mielenkiintoinen ja koskettava. Suosittelen kyllä! Leffan jälkeen tiemme erkanivat ja oli hyvä mieli yhteisestä päivästä. Olimme viettäneet yhdessä melkein 6 tuntia.
IMG_9517 IMG_9537 IMG_5380Kuva Emilian kameralla.IMG_5429Kuva Emilian kameralla.IMG_5438Kuva: EmiliaIMG_9528 IMG_9544 IMG_9514 IMG_9539 IMG_9555 IMG_9558 IMG_9560 IMG_9549
IMG_9577 IMG_9554 IMG_9538
Oli kyllä mukavaa päästä valosalla kuvaamaan, mitä tykkäätte kuvista ja mun asusta? :) Oisin ehkä laittanut päälleni jotain rennompaa, mutta kun olin suoraan töistä tulossa, niin päällä oli sen mukaiset vaatteet. :> Nyt vielä kiitos Emilialle ihanasta päivästä. Meidän pitäisi todellakin viettää enemmän aikaa yhdessä, kun aina on niin hyvä olla toisen seurassa ja hyvä mieli jatkuu tapaamisen jälkeenkin.

14 kommenttia:

 1. NIIN upeita kuvia Enni!! ihania naisia <3

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti me vieruspöytäläiset Bisketissä ei oltu liian äänekkäitä :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä äidillä on kaunis tyttö <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos eilisestä, oli parasta <33 oot niin rakas <333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itelles, niin oli <3 sinä oot myös <3

   Poista
 5. Eikä miten ihanasti teillä molemmilla hiukset!! <3 Nää kuvat on niin ihanan raikkaitaki, huomaa että ilmat on keväisempiä jo. ;) Pitää varmaan kans käydä kattomassa tuo elokuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanan keväistä jo :) Meillä oli kiharapäivä molemmilla :> kiitos Elisa <33

   Poista
 6. Ou mai gaad kuinka kauniita te ootte <3 Teijän päivä kuulostaa tosi ihanalta. :)

  VastaaPoista
 7. Teillä ollut kyllä huippu päivä yhdessä!<3 Haluaisin kans nähdä tuon Kaiken teoria :)

  VastaaPoista