maanantai 12. tammikuuta 2015

Blogimitti, vaatteet vaihtoon!

Eilen menin yhdessä Emilian ja Vilman kanssa blogimiittiin ihanan Annan luokse. Päivän teemana oli "vaatteet vaihtoon", joten jokainen toi mukanansa jotain vaatetta/asustetta ja niitä sai myydä tai vaihtaa keskenään. Ennen kuin kuitenkaan pääsimme vaatteisiin käsiksi, otettiin alkoholittomat ihanan kirpeät alkumaljat, naposteltavaa ja tutustuimme toisiimme taas lisää. Anna oli siis leiponut suolaista piirakkaa, tehnyt salaattia ja kolmea erinlaista makeaa piirakkaa. Tosi ihanaa, että hän oli panostanut näin paljon tarjoiluihin ja ottanut huomioon myös erityisruokavaliot. Kaikki bloggaajat oli jo ennestään vähän tuttuja, mutta joukossamme oli uusi tyttö Marjo joka pyysikin, että pitäisimme esittelykierroksen. Taas oppi tuntemaan niitä ihania tyttöjä lisää ja oli mukavaa kierroksen lomassa keskustella monista eri asioista, kuten ikäkriisistä.. (Yllättäen tämä aihe tuli esiin minun kohdallani, kun tuntui oudolta sanoa, että olen jo 25-vuotta..Tämä kriisi välillä naurattaa mua ja välillä itkettää. Ehkä moni muu tälle asialle nauraa, mutta kyllä se oikeasti on minulle monesti ahdistava asia ja ehkä kirjoitan joskus aiheesta, vielä en kuitenkaan ole valmis avaamaan aihetta enempää täällä.) Puhuimme myös taas siitä, että kaikkien läheiset ei tiedä bloggaamisesta, ja keskustelimme siitä, että miksei tiedä ja pitäisikö edes kertoa. Itse en tiedä millaista olisi salata bloggaaminen, sillä aikalailla alusta asti minun perhe ja ystävät ovat tienneet ja nykyään enemmänkin vahingossa myös osa työkavereistakin tietävät tästä. Kaikilla on kuitenkin omat syynsä salata tämä harrastus ja on aina mielenkiintoista puhua muiden bloggaajien kanssa tästäkin aiheesta.

Syömisten jälkeen siis alettiin käymään läpi vaatteita ja niitähän oli paljon. Mulla jostain syystä iski vähän väsynyt ja heikko-olo, joten en kovin aktiivisesti kokeillut kaikkia vaatteita, joita ehkä olisi voinut. Löysin kuitenkin yhden paidan, jonka voin vaikka joskus asukuvan yhteydessä esitellä.


DSC_8192
kuva:Laura

DSC_8181 Kuva:Laura

IMG_8389 IMG_8359 IMG_8380 IMG_8381 IMG_8367 IMG_8361 IMG_8387 IMG_8395 IMG_8401 IMG_8403

Mukana meitä oli tälläkertaa: AnniNinaMarjoVilmaAnnaLauraEmiliaTaniaMiaElisa ja tietysti illan emäntä: Anna. (Mette puuttuu kuvasta). Nimeä klikkaamalla pääset blogiin.
DSC_8278 Kuva:Laura

Päivän ostos saalis jäi mulla melkoisen pieneksi, mutta se ei jäänyt harmittamaan. Kaikkein mukavinta oli nähdä tyttöjä taas pitkästä aikaa. Vielä suuret kiitokset Annalle, kun kutsuit meidät kaikki kotiisi! Kiitos tarjoiluista ja siitä, että olit järjestänyt vielä arvonnankin!( jonka voiton vei toinen Anna.)
Täytyy vielä sanoa, että oli tosi ihanaa nähdä Annan ja J:n uusi koti. Minulla ja Annalla on todella samanlainen sisustusmaku ja ollaan monesti naurettu sille, että kuinka paljon samanlaisia huonekaluja tai tavaroita meiltä löytyy. Samoin myös samoja desing-haaveita ;)  Mukavaa, että löytyy kaveripiiristä toinen jolla on niin sama maku, niin saa toiselta vähän  myös inspiraatiota :)
Toivottavasti nään teitä kaikkia taas pian!


12 kommenttia:

 1. Ihana postaus muru :)<3 Oli kyllä niin huippu päivä :))<33! Pian jotain tapahtumaa kehiin!! <3

  VastaaPoista
 2. Voi, harmi kun en päässyt mukaan. :) Olis ollut kiva nähdä teitä ja Annan kämppä - ja ei nuo herkutkaan kullummalta kuulosta. ^_^ Toivottavasti teillä oli mukavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli meillä mukavaa, mutta ole huoletta. kyllä nuita iltoja tulee varmasti vielä :))

   Poista
 3. Kyllä huomaa, että on uus objektiivi käytössä. ;) Ihania kuvia Enni. <3 Oli kyllä parasta jutella kaikkien kanssa just noista asioista, ihanaa päästä jakamaan ajatuksia teiän kans. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että huomaa :) <3 kiitos! ja niin oli ihanaa jutella :) <3

   Poista
 4. Ostitko sen Annin paidan, mitä pyöriteltiin? :D Inskakuvissa olin näkevinäni samantyyppisen. Se oli kyllä tosi hyvä sun päällä! Kiitos illasta, oli ihana nähä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ostin mää sen sitten :) instassa se näkykin :) Kiitos <3 minustakin oli ihana nähä sua! <3

   Poista