sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Micksin vip-ilta bloggaajille!

Marraskuun puolessa välissä sain osallistua ihan mielettömän mukavaan iltaan! Micksin järjestämään Vip-iltaan bloggaajille, johon Emilia  micksin yhteistyökumppanina laitto kutsua meille Oululaisille bloggaajille. Olin todella hämmästynyt siitä kuinka paljon iltaan oli panostettu ja kuinka meitä hemmoteltiin! Ihan ensimmäisenä sanoimme ovella oman blogin nimen ja kun nimi löyty listalta, pääsi viemään takin naulaan ja hakemaan nimikyltin rintaansa. Saatiin herkulliset smoothiet heti alkuun ja pian pääsimmekin nauttimaan  myös puistokahvila Makian herkuista. Herkuttelun ohessa Micksin ketjupäällikkö esitteli meille tämän hetken trendejä ja sieltä bongasin mekon josta olin kauan haaveillut! En tosin ollut tiennyt sen olemassaolosta, mutta juurikin sellaista olin mielessäni haaveillut ja toivonut jostain löytäväni! Seuraavana oli vuorossa paras osio, pääsi sovittelemaan vaatteita ja halutessaan avuksi sai ammattimaiset pukeutumisneuvojat. Juurikin se mekko jota himoitsin, päätyi päälleni ja sovituksen jälkeen kiikutin sen kassalle. ( Mekko olikin mun synttäreillä ja pääset kattomaan sen tästä, jos on mennyt ohi!). Illana aikana oli myös arvonta; sai käydä kuvauttamassa jonku asukokonaisuuden päällään ja arvonnan voittaja saisi kaikki ne vaatteet itsellensä! Illan onnekas voittaja oli Jarno! Illassa oli kyllä mukava tunnelma koko sen ajan ja aika vierähti todella nopeasti! Lopuksi saimme vielä mukaan lahjakassit, jotka sisälsivät veromodan ison kassin, mukeja, avaimen perän, kynsilakan, eyelinerin, kaulakorun, pesupussin ja pienen lahjakortin puistokahvila makiaan. En ole varma loksahtiko mun suu auki, kun saimme ne kassit, mutta todella yllättynyt ja iloinen olin.


IMG_3253 IMG_3296 _MG_7498Kuva:Micks_MG_7107
Kuva:Micks
_MG_7105
Kuva:Micks
_MG_7168
Kuva:Micks
_MG_7158
Kuva:Micks
_MG_7200
Kuva:Micks
_MG_7229
Kuva:Micks
_MG_7220
Kuva:Micks
15761834256_6218acc5ce_c
kuva ja muokkaus: Tania_MG_7245
Kuva:Micks
_MG_7277
Kuva:Micks
IMG_5046_lzn
Kuva:Micks
IMG_5039_lzn Kuva:Micks

Mää lähdin sieltä kotiin niin hymyssä suin. Ilta oli ihan mielettömän huikea ja toivon todella tälläisiä lisää! En ollut käynyt pitkiin aikoihin micksissä ja nyt ihmettelen vain, että miksi en!? Sehän on ihan mielettömän hyvä ja monipuolinen liike! Ensvuoden puolella pitäisi taas vaatevarastoa uusia ja tiedän, että tieni käy varmasti ekana Micksiin! Kiiitos vielä hurjan paljon Empulle ja Micksille tästä illasta. <3

8 kommenttia:

 1. Musta oli niin ihana kun päästiin syömisten lomassa vaihtaa vähän kuulumisia, tai siis oli niin kiva miten innoissas vaikutit olevan illasta ja siitä, että nyt on paljon kivempi katsella itselle vaatteita! oot Enni niin super ihana kun niin aito ja symppis. <3 Ilta oli kyllä tosi hyvin onnistunut, ihana ku Emppu alko tota järkkää! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ihana jutella. Oli kyllä niin kivaa! Ja ihanasti sanottu Elisa, itekki oot niin symppis <3

   Poista
 2. Oli kiva palata tuonne iltaan, ilta oli rento ja tosi mukava. Kivasti oot kirjoittanu illasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin oli kiva palata takas tuonne iltaan, ku tein tämän postauksen :) kiitos Jenna :)

   Poista
 3. On kyl supe hienoa että teille järjestetään tälläsiä tapahtumia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, oon kyllä iloinen ja kiitollinen siitä :)

   Poista
 4. Olipa ihana lukea vielä illasta :)<33 ihana kun olit mukana. Hali <3

  VastaaPoista